Make My Day Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam To mój drugi w pełni zrobiony z całego serca oteksturowany model. Dlaczego wrzucam go do WIP? Bo mam 2 pytania. Oto render katany: Katana! Pytanie 1: Jak nałożyć materiał na teksturę? Chcę, by ostrze miało lustrzany połysk :). Pytanie 2: Ma ktoś jakiś drobny pomysł jakie może być tło zamiast tej błękitnej "podłogi"? Pozdrawiam! Edytowane 17 Wrzesień 2010 przez Make My Day
pirx Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 masz link do tuta o chromie, bawiąc się ustawieniami powinieneś osiągnąć zamierzony efekt :) (podobnie jak masz na studiu tylko jeszcze dodajesz do tego teksturę) pzd. Daniel
Make My Day Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Napisano 18 Wrzesień 2010 Jak to robiłem, to znikała tekstura :S. Może V-Ray ma jakieś bajery?
pirx Napisano 18 Wrzesień 2010 Napisano 18 Wrzesień 2010 Proszę oto mojej roboty. Ja raczej więcej Ci nie pomogę gdyż jestem początkujący :) Prawdopodobnie da się to zrobić lepiej i prościej no ale... Z Mocą, Daniel.
Rekomendowane odpowiedzi