Berger Napisano 18 Wrzesień 2010 Napisano 18 Wrzesień 2010 Witam, Ostatnio pojawiło się demo WRC 2010 game na xbox'a, ktoś miał już z nim bliższą styczność? Na PC wychodzi dopiero 24 :)
mrozik26 Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Kiepścizna , polecam Richard Burns Rally ( i tylko to ) ;>
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 to WRC 2010 to kolejna reklamówka.. Rysiek rzadzi i rzadzil bedzie dluugo bo coraz wiecej gier stawia tylko i wylacznie na grafe a fizyka LEŻY... :/ Takze nie oczekuj od tego WRC nieczego wyjatkowego... Tak samo jest w przypadku CMR DIRT 1 i 2 - co z tego ze ladne jak fizyki po prostu nie ma - nie sa podparte realiami... Zazwyczaj gry programowane sa dla szerszej rzeszy odbiorcow wlaczajac dzieci, ktore nie ustawia dyferencjalu itp... No chyba ze lubisz zrecznosciowki :)
Berger Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 Niestety nie, wcześniej jeździłem trochę tylko w RBR, ale nie mam dobrego sprzętu. Co do WRC pograłem i podziękowałem, im dłużej się gra tym większą niedbałość widać, choćby w drzewach kopiowanych pod rząd, niepoobracanych ani nie przesklaowanych... Pomijam to, że zaciski w focusie kręcą sie razem z kołami.
Kr3tz Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Grałem i wyszły im jakieś takie plastikowe (grafika) auta jeżdzące po lodzie (fizyka). Skojarzyło mi się z taką starą Microsoft'ską grą, RalliSport Challenge, podobna fizyka i grafika- nie zdziwiłbym się, gdyby studio odpowiedzialne za te gry było to samo, szczerze mówiąc. Wiktor, imo chyba nie ma co porównywać tego do DiRTa (przynajmniej 1, w 2 nie dane mi było dużo pograć), bo mimo wszystko jest o tych kilka klas wyżej. Edytowane 15 Październik 2010 przez Kr3tz
Rekomendowane odpowiedzi