Ranevan Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam, wrzucam taką oto prace tak na dobry(mam nadzieję) początek. Komentarze , krytyka, wskazówki mile widziane. Edytowane 30 Wrzesień 2010 przez Ranevan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Jeszcze taki krajobraz na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Drugi obrazek sto razy lepszy. Ale można jeszcze sto razy lepiej namalować. Z natury. Jeśli lubisz landszafciki to zachęcam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 To w takim razie wrzucam jeszcze coś takiego. Łukasz: Wiem, że da się sto razy lepiej ale główny problem mam właśnie z wykańczaniem prac. Jakbym nad tym posiedział, wycackał to może było by nieco lepiej ale na pewno nie 100 razy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Kolejny krajobraz. Mam nadzieję, że zachęci do komentowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Ranewan pomimo tego, że te krajobrazy są ładne to na nich nic nie ma. Są (jak dla mnie) nijakie, nie ma gdzie zaczepić wzroku. Na pustyni ten zamek schowany z boku, a jezioro puste. Pooglądaj prace innych to zrozumiesz o co chodzi. Druga praca fajna, ale dużo pustego. pzd, Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Popełniłem ostatnimi czasy taki oto fotomontaż. Przy okazji chciałem zapytać jak zmienić miniaturkę, która widnieje na głównej obok wątku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Pierwsza strona wątku/ pierwszy post/ edycja/ wyślij(zaawansowane)/ zarządzaj załącznikami/ no i sobie wczytujesz wybrany fragment jako miniaturkę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ranevan Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Dzięki Joel. Wrzucam jeszcze jeden fotomontaż + podmalowany w shopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Te matte bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi