Napisano 21 Wrzesień 201014 l Witam, wrzucam taką oto prace tak na dobry(mam nadzieję) początek. Komentarze , krytyka, wskazówki mile widziane. Edytowane 30 Wrzesień 201014 l przez Ranevan
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Drugi obrazek sto razy lepszy. Ale można jeszcze sto razy lepiej namalować. Z natury. Jeśli lubisz landszafciki to zachęcam.
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Autor To w takim razie wrzucam jeszcze coś takiego. Łukasz: Wiem, że da się sto razy lepiej ale główny problem mam właśnie z wykańczaniem prac. Jakbym nad tym posiedział, wycackał to może było by nieco lepiej ale na pewno nie 100 razy :P.
Napisano 23 Wrzesień 201014 l Ranewan pomimo tego, że te krajobrazy są ładne to na nich nic nie ma. Są (jak dla mnie) nijakie, nie ma gdzie zaczepić wzroku. Na pustyni ten zamek schowany z boku, a jezioro puste. Pooglądaj prace innych to zrozumiesz o co chodzi. Druga praca fajna, ale dużo pustego. pzd, Daniel
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Autor Popełniłem ostatnimi czasy taki oto fotomontaż. Przy okazji chciałem zapytać jak zmienić miniaturkę, która widnieje na głównej obok wątku ?
Napisano 29 Wrzesień 201014 l Pierwsza strona wątku/ pierwszy post/ edycja/ wyślij(zaawansowane)/ zarządzaj załącznikami/ no i sobie wczytujesz wybrany fragment jako miniaturkę. pozdrawiam
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Autor Dzięki Joel. Wrzucam jeszcze jeden fotomontaż + podmalowany w shopie.