Napisano 24 Wrzesień 201014 l Witam! Piszę tu z prośbą, przede wszystkim do Panów chveti i Knysha o delikatne uporządkowanie działu Tutoriale. Krew człowieka może zalać kiedy wchodzi się do działu Tutoriale 3D, a tam pierwsze kilka wątków w stylu "dlaczego mam watermarki na renderze" czy "co z moim viewportem"... Oczywiście nie mam zamiaru bagatelizować problemów użytkowników, są to poważne problemy, ale zastanawiam się czy nie można by było przenieść tych problemów w inne miejsce? Chyba dział Tutoriale jest na tyle poważnym działem że zasługuje na nieco zadbania:) Pozdrawiam serdecznie!
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Podpisuję się pod słowami hkropinski'ego Dalej postuluję nawet o usunięcie z działu Tutoriale wszystkich wątków gdzie ludzie szukają tutoriali. Coraz rzadziej spotykam normalny post z linkiem do tutoriala. Jest tam za to coraz więcej wątków ludzi którzy nie używają google.
Napisano 25 Wrzesień 201014 l Autor dokładnie, jest tu masa pytań o tutoriale, ale moze zamiast usuwania tych wszystkich pytań stworzy się odpowiedni poddział w Tutorialach - "Poszukiwania"? pozdr
Napisano 26 Wrzesień 201014 l To fakt. Szkoda tego działu. Tylko jak to teraz szybko uporządkować. Faktycznie taki był regulamin działu, że tematy [szukam] są dopuszczone. Mogę utworzyć podforum [szukam ...] i tam część takich tutoriali wrzucić.
Napisano 19 Październik 201014 l O, nie wiedziałem, że taki temat powstał. W miarę na to, jak czas mi pozwala sprzątam ten dział. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi co do tego, to niech pisze mi śmiało na PM :) Nie idzie to za szybko, to wiem, ale liczę, że niedługo zapanuje tam porządek :]
Napisano 2 Listopad 201014 l Dobra. Tutoriale przeszły w miarę gruntowne sprzątanko. Z 11 stron zrobiły się dwie, pojawiły się subfora - szukam dla poszukujących wiedzy oraz archiwum na wszelakie stare i rozwiązane różności. Mam nadzieję, że ktoś to doceni. Trochę mojego cennego życia na to poszło ;) Jeśli ktoś znajdzie coś, co trzeba przesunąć niech pisze do mnie albo raportuje :) Mogłem coś przegapić.