Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo nieczytelny screen dałeś, nie wiadomo z której strony to ugryźć ;) Dawaj lepsze + siaty. Ja wybrałem Grande Punto jako pierwszy model, nawet te same blueprinty mam, niestety poległem i nie dokończyłem, siatkę zmasakrowałem...

Napisano
Bardzo nieczytelny screen dałeś, nie wiadomo z której strony to ugryźć ;) Dawaj lepsze + siaty.

Ja wybrałem Grande Punto jako pierwszy model, nawet te same blueprinty mam, niestety poległem i nie dokończyłem, siatkę zmasakrowałem...

Ej, ja miałem to samo. :)

pzd. Jedi

Napisano

Wrzucaj siatki przed smooth'em. Maska kompletnie się nie zgadza. Na drugim zd. nie widać że to punciak. Żeby ci po wygładzeniu nie "ściągało" modelu na skrajach musisz zagęścić (tylko tam bardzo, blisko boków) siatkę.

pzd. Daniel

Napisano

Po pierwsze chyba miną Ci się model z blueprintem . A po drugie to układaj siate tak aby dało się później porozcinać elementy skoro już robisz całą powłokę w jednej edycji. Uwierz to ułatwia nieziemsko pracę :) pozdro

Napisano

Jedidan12, napisałem przecież że siatka jeszcze przed chamferami, a co do maski to wiem że do poprawienia.

smoku123, blueprinty są niezgodne z sobą więc tak robię żeby to jako tako było proporcjonalne, a blueprinty tylko tak ogólnie mi zarysowują bryłę auta.

Pozdro