Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich !!! To jest moje pierwsze większe wyzwanie. Mam nadzieje, że uda mi sie doprowadzic to wszystko do końca. Narazie takie coś :) Po maturze, przyspiesze troche :)

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

brawo następny uzytkownik rhino - no i jescze syrena.

Sam kiedyś zacząłem modelować, ale skończyło się na liniach spróbuję odszukać i umiesczę swoje wypociny.

pozdrawiam

Napisano

no, ciekawe jak ci wyjdzie to w RHINO... mam nadzieje ze efekt bedzie zaskakujacy!! :D

Pozdr.

Napisano
  • Autor

Ze wzgledów maturalnych prace nad sytenka jestem zmuszony mocno ograniczyc :/ Jak tylko sie uporam z egzaminami, ruszam pełną parą do roboty :)

Napisano

Mobii, fajne autko sobie wybrałeś ;) ale próbuj robić większość z jednej powierzchni, chociaż nie zawsze to jest możliwe... jednak w przypadku maski jest to jak najbardziej możliwe, a więc spróbuj zrobić ja od razu całą przy pomocy sweep 2 rails :)

pozdrawiam

Napisano

tutaj przyznaje loozakowi racje ... im mniej tego nadziabiesz ... tym mniej pozniej problemow ... chociazby z pozniejszym filetowaniem ...

poza tym staraj sie utrzymac plaszczyzny na najmniejszym z mozliwych poziomie izoparm ... bo niby to nie ma znaczenia czy jest ich 5 czy 50 ... ale jak bedziesz konczyl to autko ... to przy takiej gestosci (zakladajac ze sztucznie nie powiekszales liczby isoparm w opcjach obiektu) twoj komp wysiadzie ... i modelowanie kazdego szczegolu bedzie dla ciebie nie lada udreka ...

pozdrawiam