Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

To może ja spróbuję, mam nadzieję, że zachowałem poprawną formę :-)

Po obejrzeniu "Chłopaki nie płaczą" także postanowiła odpowiedzieć sobie na jedno ważne, ale to zaje***cie ważne pytanie: co chce w życiu robić i niech zacznie to robić !

Zostanę dziennikarką muzyczną ! Dostała się na uniwersytet, no ale zanim go skończy musi zacząć szlifować warsztat. Przypadkiem natknęła się na stronę pewnego bluesowo/jazzowego klubu Under Bad Sign, postanowiła pójśc na koncert i spróbować napisać swój pierwszy tekst.

I tak zaczęła się przygoda naszej koleżanki, tekstów było coraz więcej... ale co z tego skoro czytała to tylko Ona, kilku znajomych oraz jej Chłopak, który przeważnie był do tego zmuszany rożnymi tajemniczymi kobiecymi sposobami ?

Trzeba coś z tym fantem zrobić ! Założymy bloga muzycznego ! :-)

1. Projekt:

- Logo: Blog & Rock & Roll oraz imię i nazwisko lub ksywka autorki blogaska (dowolne)

- Strona www (szerokość 960px)

- Nasza raczkująca redaktorka gustuje głównie w rocku i róznych jego odmianach.

- Poza recenzjami z koncertów znajdziemy także felietony, sylwetki artystów, recenzje płyt, zapowiedzi ciekawych występów, premier itp. Czyli wszystko o muzyce.

- Autorka poswięca się także wyszukiwaniu nowych talentów, których twórczość promuje na swojej stronie.

2. Sprawy organizacyjne:

- Czas: 2 tygodnie, kończymy 15.10.2010 o godzinie 23:59:59 :-), natomiast sonda będzie trwała tydzień.

- Nagrody: Mozliwość wymyślenia kolejnego tematu, przyczynienie się do wzrostu popularności bitew WebDesign oraz wieczna chwała na max3d.pl :-)

- Swoje prace umieszczamy w oddzielnych watkach jako WIP: [blog & Rock & Roll] xxx, gdzie "xxx" to nazwa użytkownika :-)

Pozdrawiam i życzę powodzenia,

Janusz

Edytowane przez gnacik

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 10,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wiem, jestem zajeb***y :-) Hehehehe. No i mam nadzieję, że przerwiesz zabawę w 3d i znajdziesz chwilę na WebDesign :-)

Napisano

web design to moja pasja - za 4h musze mieć skonczony serwis, a dopiero dziś rano dostałem wszytkie prawa do katalogów :) Niemniej jak właścicielka zmusza różnymi tajemniczymi kobiecymi sposobami to czemu nie - postaram się tym razem dokończyc.

Napisano
  • Autor

Zmieniłem, że pod logiem nie musi być koniecznie imię i nazwisko, może być tez ksywka.

Napisano
  • Autor
jest blad w regulaminie ( data zakonczenia ) :)

Poprawione, możesz spokojnie dołączyć się do zabawy :-)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.