gnacik Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 (edytowane) To może ja spróbuję, mam nadzieję, że zachowałem poprawną formę :-) ****************************** Po obejrzeniu "Chłopaki nie płaczą" także postanowiła odpowiedzieć sobie na jedno ważne, ale to zaje***cie ważne pytanie: co chce w życiu robić i niech zacznie to robić ! Zostanę dziennikarką muzyczną ! Dostała się na uniwersytet, no ale zanim go skończy musi zacząć szlifować warsztat. Przypadkiem natknęła się na stronę pewnego bluesowo/jazzowego klubu Under Bad Sign, postanowiła pójśc na koncert i spróbować napisać swój pierwszy tekst. I tak zaczęła się przygoda naszej koleżanki, tekstów było coraz więcej... ale co z tego skoro czytała to tylko Ona, kilku znajomych oraz jej Chłopak, który przeważnie był do tego zmuszany rożnymi tajemniczymi kobiecymi sposobami ? Trzeba coś z tym fantem zrobić ! Założymy bloga muzycznego ! :-) 1. Projekt: - Logo: Blog & Rock & Roll oraz imię i nazwisko lub ksywka autorki blogaska (dowolne) - Strona www (szerokość 960px) - Nasza raczkująca redaktorka gustuje głównie w rocku i róznych jego odmianach. - Poza recenzjami z koncertów znajdziemy także felietony, sylwetki artystów, recenzje płyt, zapowiedzi ciekawych występów, premier itp. Czyli wszystko o muzyce. - Autorka poswięca się także wyszukiwaniu nowych talentów, których twórczość promuje na swojej stronie. 2. Sprawy organizacyjne: - Czas: 2 tygodnie, kończymy 15.10.2010 o godzinie 23:59:59 :-), natomiast sonda będzie trwała tydzień. - Nagrody: Mozliwość wymyślenia kolejnego tematu, przyczynienie się do wzrostu popularności bitew WebDesign oraz wieczna chwała na max3d.pl :-) - Swoje prace umieszczamy w oddzielnych watkach jako WIP: [blog & Rock & Roll] xxx, gdzie "xxx" to nazwa użytkownika :-) Pozdrawiam i życzę powodzenia, Janusz Edytowane 3 Październik 2010 przez gnacik
gnacik Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Napisano 30 Wrzesień 2010 Wiem, jestem zajeb***y :-) Hehehehe. No i mam nadzieję, że przerwiesz zabawę w 3d i znajdziesz chwilę na WebDesign :-)
olaf Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 web design to moja pasja - za 4h musze mieć skonczony serwis, a dopiero dziś rano dostałem wszytkie prawa do katalogów :) Niemniej jak właścicielka zmusza różnymi tajemniczymi kobiecymi sposobami to czemu nie - postaram się tym razem dokończyc.
gnacik Napisano 1 Październik 2010 Autor Napisano 1 Październik 2010 Zmieniłem, że pod logiem nie musi być koniecznie imię i nazwisko, może być tez ksywka.
Marcin_ps Napisano 3 Październik 2010 Napisano 3 Październik 2010 jest blad w regulaminie ( data zakonczenia ) :)
gnacik Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 jest blad w regulaminie ( data zakonczenia ) :) Poprawione, możesz spokojnie dołączyć się do zabawy :-)
miriam Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 czas do północka może się jeszcze załapię :)
gnacik Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 Ojeja... jestem najlepszy ? :-) hehehehe
patataj Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 rzekłbym nawet, że bezkonkurencyjny :D
Rekomendowane odpowiedzi