xaoo Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Witam, Ostatnio stworzylem projekt poswiecony ikonie brytyjskiej motoryzacji - Mini Morrisowi. Projekt opisuje historie powstania samochodu. Na stronie znajdziecie wiele ciekawostek odnosnie Mini w tym szkice wykonane przez tworce Mini - Sir Alec-a Issigonis-a. Strona umozliwia rowniez zapoznanie sie z roznymi wersjami Mini przy pomocy widoku 360. Pozwala rowniez stworzyc wlasna wersje Mini :) Serdecznie zapraszam. Link: http://minionlinemuseum.com/ Wszelkie komentarze mile widziane. Pozdrawiam, xaoo
olaf Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 pozytyw. jakbyś zrobil dizajn taki jak okladka ksiazki Mini – A Celebration of Britain’s Best-Loved Small Car pokazywana na dole to bym sie dodatkowo ukłonił ;)
xaoo Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 Nie no to by byla przesada. Lubie minimalizm, ale tam nic nie ma poza samochodem :) Chcialem stworzyc tak realistyczny model 3D podobny do tego z okladki ale jeszcze nie ten poziom :)
kots Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Eee. To jest naprawdę solidny projekt. :) No i pod względem kodu też całkiem spoko (na pierwszy rzut oka). Jakiego cms'a użyłeś?
xaoo Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 @kots - dzieki. Jesli chodzi o CMS, to nie ma zadnego strona to czysty HTML i CSS z elementami Flash i jQuery. W przyszlosci postaram sie ja przerobic i zastosowac jakis CMS - najprawdopodobniej Wordpress. Pozdrawiam, xaoo
Simple_man Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 Stronie nie można nic zarzucić, ale dla mnie Mini Morris jakoś bardziej pasuje do czegoś bardziej szalonego. Design lat 60, kto wie czy nawet nie delikatna psychodela i jazdy po LSD. Ale to tylko moje odczucia, powtarzam stronka wypas.
xaoo Napisano 14 Listopad 2010 Autor Napisano 14 Listopad 2010 @Simple_man - wielkie dzieki za komentarz. Ciesze sie, ze strona sie podoba. Poszedlem w strone minimalizmu, ale Twoj pomysl wydaje mi sie bardzo ciekawy. Moze za jakis czas zrealizuja Twoja wizje ale narazie musze odpoczac od tego projektu. Pozdrawiam, xaoo
Rekomendowane odpowiedzi