lukkas90 Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Witam!!! W Max\'ie siedze już ok. pół roku. Wpadłem na pomysł by pokazać jak żyją ludzie w górskich domach. To narazie tyle co zrobilem.
lukkas90 Napisano 25 Maj 2004 Autor Napisano 25 Maj 2004 Wiem- w końcu to góry..... A po za tym jeszcze nie zrobilem okien
leander Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Gory nie gory, pion powinien trzymac :) Serio studnie miewaja taki design? Mi to szubienice przypomina, bym sie za bardzo dolowal co rano :) Ogolnie calosc milo i realistycznie sie zapowiada.
Zwierzak Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 podejżewam że gdyby nie ta mgiełka to już tak realistycznie ;) by nie wyglądało. Pozatym nawet w górach domy studnie trzymają pion :) co najwyżej fundament widać na pół albo więcej metrów
BLADE Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 pion to stanowczo musi być, ludzie mają racje. pododawaj jeszcze szczegółów i popracuj nad teksturami. pozdro
Zwierzak Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 mógłbyś dodać jakiś składzik drewna z tyłu za domem. I może jakaś scieżka od studni do domu
Lopss Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 nie no sory! ale po gorach moge powiedziec ze chodze i to dosc czesto ale takiej studni to ja niewidzialem, jak niby tam mozna by wode z niej wybierac? ps. komin - musowo komin z cegły!!
empik Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 bardzo realistyczne ale ten dom iu tak pownienen stac prosto czy to gory czy nie
Poison mar Napisano 25 Maj 2004 Napisano 25 Maj 2004 Fajny temat, ale postaraj się go też interesująco pokazać, oświetlenie katastrofa, no i architekturkę samą dopieścić, który polski budowlaniec tak dokładnie i równiótko buduje, studni się nie czepiam bo inni to zrobili... Więc małe poprawki i będzie super...
Master Kiełbaster Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 Zmień tą szubienicę na jakiąś korbę :) i tekstua dachu do poprawy.
ARCTIC Napisano 26 Maj 2004 Napisano 26 Maj 2004 A jak sie juz tak wszyscy czepiają to dorzuce swoje 3grosze... Ta lina na której wisi zawsze wiadro powinna chyba być na środku studi ;P
Rekomendowane odpowiedzi