Napisano 25 Maj 200420 l Witam!!! W Max\'ie siedze już ok. pół roku. Wpadłem na pomysł by pokazać jak żyją ludzie w górskich domach. To narazie tyle co zrobilem.
Napisano 25 Maj 200420 l Gory nie gory, pion powinien trzymac :) Serio studnie miewaja taki design? Mi to szubienice przypomina, bym sie za bardzo dolowal co rano :) Ogolnie calosc milo i realistycznie sie zapowiada.
Napisano 25 Maj 200420 l podejżewam że gdyby nie ta mgiełka to już tak realistycznie ;) by nie wyglądało. Pozatym nawet w górach domy studnie trzymają pion :) co najwyżej fundament widać na pół albo więcej metrów
Napisano 25 Maj 200420 l pion to stanowczo musi być, ludzie mają racje. pododawaj jeszcze szczegółów i popracuj nad teksturami. pozdro
Napisano 25 Maj 200420 l mógłbyś dodać jakiś składzik drewna z tyłu za domem. I może jakaś scieżka od studni do domu
Napisano 25 Maj 200420 l nie no sory! ale po gorach moge powiedziec ze chodze i to dosc czesto ale takiej studni to ja niewidzialem, jak niby tam mozna by wode z niej wybierac? ps. komin - musowo komin z cegły!!
Napisano 25 Maj 200420 l bardzo realistyczne ale ten dom iu tak pownienen stac prosto czy to gory czy nie
Napisano 25 Maj 200420 l Fajny temat, ale postaraj się go też interesująco pokazać, oświetlenie katastrofa, no i architekturkę samą dopieścić, który polski budowlaniec tak dokładnie i równiótko buduje, studni się nie czepiam bo inni to zrobili... Więc małe poprawki i będzie super...
Napisano 26 Maj 200420 l A jak sie juz tak wszyscy czepiają to dorzuce swoje 3grosze... Ta lina na której wisi zawsze wiadro powinna chyba być na środku studi ;P