Napisano 10 Październik 201014 l Siema ;] Przedstawiam Wam mój najnowszy projekt - Mazda 6. Wybrałem to autko ze względu na to, że mi się w ch** podoba :D Pracę zacząłem wczoraj wieczorem ;] Oto co na razie uzyskałem ... Wszelkie uwagi mile widziane ;]
Napisano 10 Październik 201014 l Już bez MS widać, że nadkole będzie krzywe :) Trochę nierówno ta siatka jest miejscami rozłożona.
Napisano 14 Październik 201014 l Autor czas na mały update ;] jako że był to początek pracy a wszystko zaczęło się jakoś rozłazić więc zacząłem ją robić od nowa... aktualny stan wygląda tak :P
Napisano 14 Październik 201014 l to jest rocznik przed liftingiem ?? i jeszcze jaka wersja nadwozia? pewnie sedan bo rzadko ktoś kombi robi (ciekawe czemu):P będę wpadać, uwielbiam 6 :D
Napisano 14 Październik 201014 l niepotrzebnie robisz juz dziury na lampy, bedzie krzywo jak cholera... 'zalataj' to i skup sie na lapnieciu gladkiej powierzchni, a tnij to dopiero na gestszej siatce (po mesh/turbosmooth). pozdrawiam
Napisano 14 Październik 201014 l Autor @jakubm tak ta będzie przed liftingiem i w wersji sedan ;] w takim razie zapraszam ;] (chociaż mam szkołę na głowie więc dość powoli będą szły prace :P ) @vision3d dzięki za podpowiedź ;]
Napisano 14 Październik 201014 l Autor na dzisiaj wystarczy ;] nie patrzeć za bardzo na drobne bugi bo tym się zajmę jak skończę ogólny zarys ;]
Napisano 14 Październik 201014 l pokaz bez siatki jeszcze jakis screen. równiej jest, ale czy równo ?
Napisano 15 Październik 201014 l Zdaje mi się ,że drzwi zrobiłeś idealnie proste ale pamiętaj ,że one jednak schodzą w dół pod małym kontem.
Napisano 15 Październik 201014 l Autor @cortez teraz jest równo (poza paroma miejscami, którymi muszę się jeszcze zająć) @latos wiem o tym, tylko po prostu ich jeszcze nie "wyginałem" :P
Napisano 15 Październik 201014 l Im wcześniej to zrobisz tym lepiej dla ciebie, bo potem siatka się zagęszcza i jest co raz trudniej zachować prosty model.
Napisano 23 Październik 201014 l Autor siema ;] wrzucam to co udało mi się naskrobać przez ostatni czas ;] i siatka tyłu nie pokazuje bo w sumie to nie ma co tam pokazywać jeszcze :P Edytowane 13 Listopad 201014 l przez Calavior
Napisano 13 Listopad 201014 l Trójkąt przy przednim nadkolu daje brzydki efekt tuż po niżej niego też coś jest nie tak i coś nie dobrego dzieje się w okolicy zewnętrznego rogu reflektora.