Calavior Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Siema ;] Przedstawiam Wam mój najnowszy projekt - Mazda 6. Wybrałem to autko ze względu na to, że mi się w ch** podoba :D Pracę zacząłem wczoraj wieczorem ;] Oto co na razie uzyskałem ... Wszelkie uwagi mile widziane ;]
Berger Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Już bez MS widać, że nadkole będzie krzywe :) Trochę nierówno ta siatka jest miejscami rozłożona.
Calavior Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 czas na mały update ;] jako że był to początek pracy a wszystko zaczęło się jakoś rozłazić więc zacząłem ją robić od nowa... aktualny stan wygląda tak :P
jakubm Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 to jest rocznik przed liftingiem ?? i jeszcze jaka wersja nadwozia? pewnie sedan bo rzadko ktoś kombi robi (ciekawe czemu):P będę wpadać, uwielbiam 6 :D
vision3d Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 niepotrzebnie robisz juz dziury na lampy, bedzie krzywo jak cholera... 'zalataj' to i skup sie na lapnieciu gladkiej powierzchni, a tnij to dopiero na gestszej siatce (po mesh/turbosmooth). pozdrawiam
Calavior Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 @jakubm tak ta będzie przed liftingiem i w wersji sedan ;] w takim razie zapraszam ;] (chociaż mam szkołę na głowie więc dość powoli będą szły prace :P ) @vision3d dzięki za podpowiedź ;]
Calavior Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 na dzisiaj wystarczy ;] nie patrzeć za bardzo na drobne bugi bo tym się zajmę jak skończę ogólny zarys ;]
cortes Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 pokaz bez siatki jeszcze jakis screen. równiej jest, ale czy równo ?
latos Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Zdaje mi się ,że drzwi zrobiłeś idealnie proste ale pamiętaj ,że one jednak schodzą w dół pod małym kontem.
Calavior Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 @cortez teraz jest równo (poza paroma miejscami, którymi muszę się jeszcze zająć) @latos wiem o tym, tylko po prostu ich jeszcze nie "wyginałem" :P
latos Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Im wcześniej to zrobisz tym lepiej dla ciebie, bo potem siatka się zagęszcza i jest co raz trudniej zachować prosty model.
Calavior Napisano 23 Październik 2010 Autor Napisano 23 Październik 2010 (edytowane) siema ;] wrzucam to co udało mi się naskrobać przez ostatni czas ;] i siatka tyłu nie pokazuje bo w sumie to nie ma co tam pokazywać jeszcze :P Edytowane 13 Listopad 2010 przez Calavior
Smoku Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 Trójkąt przy przednim nadkolu daje brzydki efekt tuż po niżej niego też coś jest nie tak i coś nie dobrego dzieje się w okolicy zewnętrznego rogu reflektora.
Rekomendowane odpowiedzi