velendil Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Taka moja mała animacja połączona z nauką Maji oraz postprocesingu, która zrobiłem rok temu jednakze ostatnio dodałem dwa ujęcia kamery.. Nie uzyłem tutaj żadnych majowskich pluginów. Maya, Photoshop, AfterEffects VIMEO Pozdrawiam!
Sunedge Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 chyba zbyt artystycznie jak na moj gust, widzialbym ruch wahadelka/zegarka szybszy - dopiero w momencie uderzenia, zeby zwolnilo - no i zeby czyms widza zaskoczyc, wahadelko by sie rozpryslo, a nie szklo ;) pozdro
dac77 Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Jak może grafik mówić że coś jest zbyt artystyczne? Może mechanik samochodowy? Wizualnie nawet mi się podoba ale ujęcia zbyt długie. Muzyka zabija pracę. Jakiś ambient byłby lepszy albo coś w stylu Preisnera. Nawet nie poznałem że to papryczki. Mam problemy ze zrozumieniem. Czy chodzi o to że czas niszczy nasze zasady. Może coś bardziej optymistycznego? Np. zegarek niszczy szybę z pieniędzmi, marzeniami itp. ale sam rozbija się o szybę z zasadami. Dodałbym też zasadę "Do NOT trust anyone"
sly Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Animacja bardzo fajna. Straszne są te rady odnośnie fabuły, straszne. Jak tak możecie? Przecież tam aż się prosi żeby wstawić małego szczeniaczka jadącego na wskazówce. Byłoby słodko.
dac77 Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Straszne są te rady odnośnie fabuły, straszne. Jak tak możecie? Przecież tam aż się prosi żeby wstawić małego szczeniaczka jadącego na wskazówce. Byłoby słodko. Nawet ciekawy ten pomysł. Wiem że to była podpucha ale wyobraź sobie: szczeniaczek na wskazówce minutowej, a kotek na godzinnej i tak sobie co godzinkę pyszczki obwąc***ą. Ale to byłoby trudne do zrealizowania. Modele zwierzaków, sierść, animacja. [Edit:] Naprawdę?! "Obwąc***ą" nie można napisać?Do obwąchania!!! Od dzisiaj przeklinam tylko z wąchaniem.
Rekomendowane odpowiedzi