madin Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Witam! Mam dosyć dziwny problem, otóż po kliknięciu na ikonkę 3ds max'a po wczytaniu wszystkich plików, nic się nie dzieje. Stało się to dzisiaj, i nie mam pojęcia co mogło to spowodować. Po prostu wyłączyłem maksa, po jakichś 30 minutach chciałem znowu odpalić i nic z tego. Już przeinstalowywałem, instalowałem service pack do maxa i nic. Proszę o pomoc, nie wiem czym to jest spowodowane. Nie wiem czy to dobry dział, ale mam nadzieję, że tak. wersja maxa to 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 .net (dot net) masz zainstalowany? Max tego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madin Napisano 14 Październik 2010 Autor Share Napisano 14 Październik 2010 wątpię że w międzyczasie się skasował. Pamiętam że kiedyś był z tym problem, musiałem sam znaleźć na necie bo ten z instalki zacinał się podczas instalowania. To mam go przeinstalować? W menadżerze zadań pokazuję że mam odpalony raysat_3dsmax2009_server32.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi