Gość Deler Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 dla tych co jeszcze pamietaja pajaczka pozdr:) jescze robie dziada, stal sie to chyba projekt zycia hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 no pajaczek fajnie, tylko teksturki do poprawy temat ustaw taki jak regulamin wskazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Pamiętam.. szczegółowość modelu robi wrażenie jak i wykonanie, super/. Z nieceirpliwością czekam na koniec. Myślałem że już porzuciłeś ten projekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 ja sie troszke dziwie ze ktos kto ma ponad 150 postów niewie jak nazwac temat.....naprawde tego niezauwazyles ? Co do modelu to mi sie podoba nawet bardzo no ale jeszcze te otoczenie zrob i bedzie oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 o kurde :D fajny, nigdy go jeszcze nie widzialem, bardzo szczegolowy bedzie siec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 fajny pajączek ale zmien temat na postac3d: pajaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 No qrde jestem pod wrazeniem naprawde cool modelik.. a te szczegóły.. szacunek za wytrwałość PozdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Powrót pająka:) Materiały do bani, ale model super. Czekam na update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi