smart Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 no i jeszcze efekty dzisiejszej pracy.prosze o krytyke szczegolnie mile widziana na temat proporcji i światła:)
Gość User190 Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Coś z pośladkami jest nie tak, prawa dłoń chyba troszkę za mała...
Siegmar Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 V! Nie baw sie w szczegoly! Ten tatulaz na razie zupelnie zbedny! Prawa dlon za mala, ramie za szerokie i za waskie w przedramieniu ... biceps dziwnie przesuniety w poblize lokcia, alebo wcale tego bicepsa nie ma ... Koles wogole nie ma bioder ... nogi za bardzo scisniete ... tak jakby mu sie sikac chcialo ... lewa reka jakby za daleko siega ... ogolnie jest cos z nia nie tak .. w sumie jakby byla za mocno wykrecona, ale podoba mi sie jej oswietlenie ... Co do panny, to moze ona przygryzac warge w bolach przedporodowych ... obowiazkowo łzy w oczach, ale spojrzenie niewinne i jesli juz ma zerkac w strone rozmawiajacych, to niech to bedzie przestraszone spojrzenie ... tak to czuje ... Pozdrawiam
smart Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 Dzieki za celne uwagi. Ale ta lewa ręka?Ja jej już nie ruszam bo zepsuje:( A resztą ,zajmę się już teraz na poważnie.
smart Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 czy taka poza ujdzie? czy skrót prawej ręki jest poprawny? Chyba ubiorę go w HABIT!!!!! ;) mam trudności z tymi skrótami [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > smart]
gollum Napisano 19 Czerwiec 2004 Napisano 19 Czerwiec 2004 Eee ja tam znawcą nie jestem ale ten skrót naprawdę dziwnie wygląda, chyba trochę przesadziłeś ze zmniejszeniem tej łapy. Ale niech się wypowiedzą zorientowani w temacie bo mogę bredzić. A ogólnie to ful wypas (zresztą nie dziwota mając takie świetne referki z drewnianą łyżką :D Czekam na finisz Pozdro Gollum
rzuq Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Widzisz Smart ja sam tez mam problemy z podobnymi scenami. Pracuje od czasu do czasu w 3d i prawde mowiac rozplanowanie sceny w brylach - przynajmniej mi - pomaga cholernie. Zacznij od pojedynczych \"kosci\", ubieraj je w bryly. W ten sposob szybko mozna dojsc do w miare zadowalajacego efektu i przerabiajac kilka mozliwosci nie wypruc sobie przy tym flakow. Co do ostatniej wersji bedziesz chyba jeszcze musial popracowac. Powodzenia ;] gollum ;)> ta lyzka nie zostala stworzona do jedzenia tylko do zabijania ;] pozdro rzuq [Wyedytowany dnia 20-6-2004 > rzuq]
smart Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Napisano 22 Czerwiec 2004 zgadzam sie .to mozolna ale przyjemna praca.Zależy mi by postacie w tej pracy były bardzo dopracowane ,więc załączam kolejny szkic pozy Wędrownego rzezimieszka i czekam na krytykę możer zamiast sztyletu dać mu gitarę ?tym też może zabić;) [Wyedytowany dnia 22-6-2004 > smart] [Wyedytowany dnia 22-6-2004 > smart]
rzuq Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 Jezeli nie potrafisz sobie wyobrazic pozy klesia sprobuj stanac przed lustrem i wcielic sie w jego role. Glupie ale pomocne tak samo jak drewniana lyzka ;] Nie masz lustra skombinuj kogokolwiek kto moglby robic za model. Miej jakis punkt odniesienia... pozdro rzuq
smart Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 sprzedałem tablet i nie wiem :gdzie tanio wacoma graphire 3 classic kupić???. na razie szkice na kartce robie ale nic nie zamieszczam.(nie mam skanera) długo na myszce nie pociągne myśle (ach te ł(w)ak©omstwo)
Szymeq Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 ja kupilem za 499 w Lodzi w Vobis'ie zobacz na http://www.wacom.pl spis sklepow i przejrzyj ceny moze znajdziesz tansze mi sie wydaje ze na dobra cene trafilem:)
smart Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 thx ale tutaj jest za 460. to chyba taniej już nie znajde :( http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=112
Szymeq Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 jesli to sklep internetowy dolicz sobie za przesylke i wyjdzie ci prawie 500 zl ;) ale powiem jedno ten tablecik warty jest swojej ceny
Leru Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 no cos Ty Szymeq :P za przesylke max 20 zl (ale to juz taki max ze szok)
smart Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Napisano 18 Lipiec 2004 z kurierem kosztuje 18 zeta drożej .czyli wychodzi 478:):)
Szymeq Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 :) hehe ja sie nie znam:) wiem ze mi tablecik dobrze sluzy:) milego zakupu
Rekomendowane odpowiedzi