grabbie Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Witajcie, dawno niczego tu nie wrzucałem. Ostatnio udało mi się zwizualizować parę wnętrz i chętnie poznałbym Wasze opinie nt. wykonanych renderów.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 strasznie ostra perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabbie Napisano 19 Październik 2010 Autor Share Napisano 19 Październik 2010 strasznie ciasne pomieszczenia były.. fakt - trochę nienaturalnie o wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 a jak byś to przerenderował z clippingiem na zasadzie przekroju-widoku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabbie Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 hmm... nie wiem co to clipping. nie miałem okazji jeszcze tego używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnold44 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Jak dla mnie trochę oszukana perspektywa obiektyw szerokokątny za mocno pojechany wygląda to trochę jakby w budynek/pomieszczenie walnął TIR, może inne ujęcia z inne perspektywy - ma to przecież wyglądać realnie. Generalnie podobają mi się kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Jak dla mnie taka perspektywa może być ale tylko z poziomem kamery ( oczy człowieka 160 ) plus korekcja pionów. Dodaj jakieś dupereli i zmniejsz może lekko moc świateł, albo ustaw inaczej kamere by nie było aż tak jasno - większy kontrast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi