Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie,

po raz pierwszy odważyłem się na pokazanie moich wypocin. Po tym co robi Kliment i reszta poprzeczka podniesiona została wysoko. Ale co tam.

Postanowiłem wymodelować lokomotywę która na początku XIX wieku krążyła po pustkowiach Ameryki płn. Trochę za sprawą zainteresowań, trochę za sprawą mojego synka który uwielbia "ciuchcie".

Oto pierwszy render. Jak się spodoba będą następne.

Działam na maxie. Nie wiem jak mój komp zniesie liczbę poly ale się zobaczy.

15baldwin1jhttp://img41.imageshack.us/img41/2702/baldwin1.jpg

baldwin1.jpgbaldwin1.jpg

Edytowane przez Macias4
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na razie skupiam się na głównych elementach. Później przyjdzie czas na detale. Wiem smoku- diabeł tkwi w szczególe. Ogólnie też chcę dodać jakieś wgniecenia itp. , ale to w dalszym etapie pracy.

Napisano

Kolejny update. Dziś robiłem coś co nazwałem zderzakiem (ta kratka z przodu. Nie mam pojęcia jak się nazywa. Przy okazji dowiedziałem się że te "czajniki" na górze kotła to zbieralniki. Człowiek się uczy całe życie :)Poza tym poprawki przy budzie itp.

baldwin8.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

cortes - może racja. Ja robię z blueprint'u i mam jako taki pogląd na proporcje itp. poza tym referki.

smoku - zgadza się. Dla usprawiedliwienia - 5 dni w tygodniu zajmuje sie raczej 2D. Po powrocie zajęcia w podgrupach z synkiem :)

Czasem siadam wieczorem o ile moja zona nie okupuje kompa ;). Czasu na 3D pozostaje niewiele. Będę od tej pory wrzucał updat'y kiedy praca posunie się trochę dalej niż dotychczas.