Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

chcialbym pokazac wizualizacje nad, ktora ostatnio pracowalem. Przedstawia ona planowana przebudowe Placu Szembeka w Warszawie. W sumie to nei jestem pewien czy ten projekt bedzie realizowany, ale chyba tak ;). Nad tym projektem siedze juz jakies okolo 6tyg, ale wykonuje go bo pracy i po zajeciach na studiach , wiec dlatego sie tak ciagnie. Finalnie beda trzy ujecia, wiec jak je skonczy to pewnie dorzuce je w tym samym temacie. Praca robiona przy pomocy 3ds+vray+Ps. Jesli macie jakies uwagi lub rady to chetnie wyslucham.

Pozdrawiam

ujeciepierwsze05copysma.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

No proszę - moje sąsiedztwo:). Nie czepiałbym się kościoła, bo on faktycznie tak wygląda (swoją drogą ma świetną iluminację - mógłbyś się pokusić o jakiś nocny render). W samej wizualizacji trochę mi drzewa nie pasują, a dokładnie ich pnie - trochę jak patyki wyglądają ale nie wiem, może to właśnie taki gatunek.

PS. Popraw nazwę wątku bo cię zaraz moderator zje:)

Napisano

Ładnie :) pan na rolkach nie rzuca cienia na ziemie. te drzewka faktycznie wyglądają trochę dziwnie, niby jak brzoza ale jednak korona nie pasuje do brzozy.

Napisano

Kurde nie moge znalezc gdzie trzeba wejsc aby zmienic tytul wątku.

adam_m - Co do kosciola to zgodze sie z tym, ze nie wyglada do konca tak jakbym chcial. Moze wynika to z tego, ze jest po prostu za czysty. Ludki dostalem od znajomego, ale widziaelm, ze czesc z nich jest na turbosqiudzie.

Lucas - mam juz dwa ujecia nocne wyrenderowane, ale jeszcze nie pracowalem nad nimi w PS. Staralem sie odtworzyc istniejaca illuminacje. Bedziesz mogl ocenic czy mi sie udalo.

Odnosnie drzew to robilem je kilkakrotnie konsultujac sie z klientami, wiec chyba wygladaja tak jak chcieli bo przywiazywali do tego duza uwage. Maja kiepska teksture, na ktorej robienie nie starczylo mi juz sily ;).

dzieki za uwagi.

Napisano
nie slyszalem jeszcze okreslenia - zęby. mozesz powiedziec co oznacza? ; )

Chodzi o aliasing. Tam gdzie jasne sąsiaduje z ciemnym są zęby widoczne.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności