Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć. Przymierzam się do kupna lapka. Budżet jaki ustaliłem to 4k. Z ofert, które znalazłem spodobał mi się -> http://www.sony.pl/product/vn-e-series/vpceb3z1e-bq Czy ktoś z was zetknął się z tym modelem, bądź miał już jakieś doświadczenie z laptopami Sony, a może jest jakiś lapek bardziej godny uwagi ? Co do zastosowania to ma być moc, matryca min 1600x, najlepiej HD i dobry design. Matryca nie większa niż 15cali. Laptopa głównie będę używał w formie stacjonarnej, więc żywotność baterii nie jest aż tak istotna.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak nie przeszkadza Ci design to w sumie dobry typ ;) spoko rozdzielczość na pewno jest atutem w normalnej pracy.

Napisano
  • Autor

A wie ktoś jak jest z grzaniem się Soniaków ? Zastanawiam się czy nie sprowadzi Vaio z Niemiec. Dołożyłbym wtedy 1k i miałbym w tej cenie takiego konfiga - Intel® CoreTM i7-640M, 2,80GHz, ATI MobilityRadeon HD5650 1GB, 14'', 1600x900, 320 GB Serial ATA (7200 U/Min) , 6 GB 1066MHz DDR3-SDRAM , Blu-ray Disc™ Writer, Windows 7 Pro, bateria ok 3,5h. Czy będę musiał płacić cło ? Jak z gwarancją - czy w Polsce też ją mam ? A może coś lepszego z PL za tą cenę (ok 5k) ?

Edytowane przez imprecis

Napisano

grzeją się niemiłosiernie i sa glosne (przynajmniej f11). Z drugiej strony maja rewelacyjne wzornictowo i co wazniejsze super jasną matrycę z pieknymi soczystymi kolorami.

Napisano

za 3,5 tys dostaniesz HP PAVILION w Polsce i też będzie i7, a przynajmniej nie ma problemu z gwarancją. Nie kumam płacenia dodatkowo 1,5 tys za napis sony na klapie.

Napisano
  • Autor

Simple_Man - podaj mi jakiś konkretny model. Patrzyłem na allegro i nie znalazłem żadnego lapka z HP z dobrą rozdzielczością (min 1600x) i stosunkowo małym rozmiarem (nie zamierzam brać 17"). Jestem otwarty na propozycje :)

Napisano

ja kupilem sony ze wzgledu na super matryce. Nie znalazlem lepszej w zadnym pc. Ale moze nie szukalem zbyt dokladnie.

Jesli nie sony, to kupowalbym della, ze wzgledu na super serwis.