Napisano 27 Maj 200420 l jaka metoda wytloczyc ten obiekt? Sweep kaszani mi go calkowicie ...jest moze jakis inny sposob?
Napisano 27 Maj 200420 l według mnie będzie dobrze wtedy, gdy w widoku Right te profile będą prostopadłe do ścieżki, a nie pod kątem pozdrawiam
Napisano 27 Maj 200420 l Autor Zaczynam sie irytowac probowalem juz wszystkiego i nie wychodzi mi nic wiecej niz na zalaczonym obrazku...POMOCY!!!
Napisano 27 Maj 200420 l Autor loozack Przy sweep 1 i sweep 2 tak samo wychodzi :( skonczyly mi sie juz pomysly:(
Napisano 27 Maj 200420 l loozack ma racje sweep1 do tego wystarczy tylko trzeba dobrze krzywe dobrze sie rokladaly ukladaly i tak rzeby potemsie powierzchnie nie mieszaly i jest wiele czynnikow ubocznych.
Napisano 27 Maj 200420 l New User ... zrobilem dla ciebie mini tutoriala :) mam nadzieje ze ci pomoze ... pozdrawiam
Napisano 27 Maj 200420 l a ja pokazalem drugi wariant ... path curve nie w centrum ... tylko na rogu ... i wcale nie musza sie za dobrze roskladac w takim przypadku