3d_operator Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Witam, mam problem z plikiem max 2010. Na jednym komputerze otwiera się bez problemów a na drugim wyskakuje błąd: "An error has occurred and the application will now close". Inne pliki uruchamiają się bez problemów na jednym i drugim kompie. Usunąłem z pliku (w celu wyszukania błędnego obiektu) prawie wszystko, zostało kilka boxów i błąd cały czas wyskakuje. Na podglądzie w open jest ok . Może, ktoś wie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cide Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Witam, mam problem z plikiem max 2010. Na jednym komputerze otwiera się bez problemów a na drugim wyskakuje błąd: "An error has occurred and the application will now close". Inne pliki uruchamiają się bez problemów na jednym i drugim kompie. Usunąłem z pliku (w celu wyszukania błędnego obiektu) prawie wszystko, zostało kilka boxów i błąd cały czas wyskakuje. Na podglądzie w open jest ok . Może, ktoś wie o co chodzi? A otwiera się na maxie 2010, czy 2011? Może został zapisany w nowszym maxie, jeśli tak to max2011 ma opcję do zapisu do 2010. A jak to był zły trop, możesz do pustej sceny spróbować ten plik zmergować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 28 Październik 2010 Autor Share Napisano 28 Październik 2010 To jest ta sama wersja 2010 sieciowa. Mergowanie nic nie daje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 20 Listopad 2010 Share Napisano 20 Listopad 2010 A ja mam inny problem, ale podepnę się pod temat. Plik zapisany poprawnie nie da się ponownie otworzyć występuje ten sam błąd. Wiem ze na forum było coś o tym, ale teraz nie mogę tego znaleźć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi