Skocz do zawartości

Bład pliku

3d_operator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem z plikiem max 2010. Na jednym komputerze otwiera się bez problemów a na drugim wyskakuje błąd: "An error has occurred and the application will now close". Inne pliki uruchamiają się bez problemów na jednym i drugim kompie. Usunąłem z pliku (w celu wyszukania błędnego obiektu) prawie wszystko, zostało kilka boxów i błąd cały czas wyskakuje. Na podglądzie w open jest ok . Może, ktoś wie o co chodzi?

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Witam,

mam problem z plikiem max 2010. Na jednym komputerze otwiera się bez problemów a na drugim wyskakuje błąd: "An error has occurred and the application will now close". Inne pliki uruchamiają się bez problemów na jednym i drugim kompie. Usunąłem z pliku (w celu wyszukania błędnego obiektu) prawie wszystko, zostało kilka boxów i błąd cały czas wyskakuje. Na podglądzie w open jest ok . Może, ktoś wie o co chodzi?

A otwiera się na maxie 2010, czy 2011? Może został zapisany w nowszym maxie, jeśli tak to max2011 ma opcję do zapisu do 2010.

A jak to był zły trop, możesz do pustej sceny spróbować ten plik zmergować.

A ja mam inny problem, ale podepnę się pod temat. Plik zapisany poprawnie nie da się ponownie otworzyć występuje ten sam błąd. Wiem ze na forum było coś o tym, ale teraz nie mogę tego znaleźć. Pozdrawiam