Richard Hade Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 (edytowane) Witam Wątek do wrzucania szkiców przez uczestników cotygodniowych spotkań z serii Warsaw Subway Sketch Group Moje prace z dotychczasowych spotkań: Zapraszam do udziału, najbliższe spotkanie już jutro o 18:00 (Metro Centrum - wejście "kierunek Kabaty") Edytowane 3 Styczeń 2013 przez Richard Hade
Areien Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 witam, hah ciekawe :D ile was tam sobie zawsze rysuje, bedzie tu ruch? :)
Richard Hade Napisano 2 Listopad 2010 Autor Napisano 2 Listopad 2010 @Areien: Będzie ruch :). Na facebooku widzę wzrost liczby zapisanych do grupy, a w następną środę do akcji w terenie dołączą kolejne dwie osoby, które już się zapowiedziały w wątku dyskusji WSSG. Zainteresowanie rośnie, co mnie bardzo cieszy :) @Bedyk:No jasne, że z metra ;). Żebyś Ty wiedział jakie tam się rzeczy dzieją w godzinach wieczornych. A tak serio, to zawieruszyło się przy skanowaniu ;).
telthona Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 Muahaha :D coś ode mnie :D Wczoraj na WSSG było naprawde fajnie :) Narysować grubego pana wcinającego big maca - bezcenne. :D
noiprox Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) A tu coś ode mnie, niech żyją ludzie bez skilla! Edytowane 25 Listopad 2010 przez noiprox
happy-angel Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 Pierwsze moje podejscie na WSSG zrobilem sobie poźniej afterparty w coffeeheaven: Drugi WSSG: strzeliłem parę szkiców w autobusie na drodze powrotnej:
Richard Hade Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Napisano 3 Styczeń 2013 Na początku listopada WSSG zostało skutecznie reanimowane i teraz już regularnie co środę można nas spotkać w Warszawskim Metrze. Zainteresowanych zapraszamy na stronę:WSSG A oto efekty prac niektórych z nas: Bartek Moniewski (Monio) Joanna Nowak Oskar Swierad
Richard Hade Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Napisano 14 Styczeń 2013 Nowe szkice, tym razem: Kamil Kowalski oraz moja skromna osoba Richard Hade Zapraszamy już w najbliższą środę: http://www.facebook.com/events/543833995635794
Rekomendowane odpowiedzi