Napisano 2 Listopad 201014 l Witam Wątek do wrzucania szkiców przez uczestników cotygodniowych spotkań z serii Warsaw Subway Sketch Group Moje prace z dotychczasowych spotkań: Zapraszam do udziału, najbliższe spotkanie już jutro o 18:00 (Metro Centrum - wejście "kierunek Kabaty") Edytowane 3 Styczeń 201312 l przez Richard Hade
Napisano 2 Listopad 201014 l witam, hah ciekawe :D ile was tam sobie zawsze rysuje, bedzie tu ruch? :)
Napisano 2 Listopad 201014 l Autor @Areien: Będzie ruch :). Na facebooku widzę wzrost liczby zapisanych do grupy, a w następną środę do akcji w terenie dołączą kolejne dwie osoby, które już się zapowiedziały w wątku dyskusji WSSG. Zainteresowanie rośnie, co mnie bardzo cieszy :) @Bedyk:No jasne, że z metra ;). Żebyś Ty wiedział jakie tam się rzeczy dzieją w godzinach wieczornych. A tak serio, to zawieruszyło się przy skanowaniu ;).
Napisano 25 Listopad 201014 l Muahaha :D coś ode mnie :D Wczoraj na WSSG było naprawde fajnie :) Narysować grubego pana wcinającego big maca - bezcenne. :D
Napisano 25 Listopad 201014 l A tu coś ode mnie, niech żyją ludzie bez skilla! Edytowane 25 Listopad 201014 l przez noiprox
Napisano 27 Listopad 201014 l Pierwsze moje podejscie na WSSG zrobilem sobie poźniej afterparty w coffeeheaven: Drugi WSSG: strzeliłem parę szkiców w autobusie na drodze powrotnej:
Napisano 3 Styczeń 201312 l Autor Na początku listopada WSSG zostało skutecznie reanimowane i teraz już regularnie co środę można nas spotkać w Warszawskim Metrze. Zainteresowanych zapraszamy na stronę:WSSG A oto efekty prac niektórych z nas: Bartek Moniewski (Monio) Joanna Nowak Oskar Swierad
Napisano 14 Styczeń 201312 l Autor Nowe szkice, tym razem: Kamil Kowalski oraz moja skromna osoba Richard Hade Zapraszamy już w najbliższą środę: http://www.facebook.com/events/543833995635794