Napisano 3 Listopad 201014 l Czołem! Kombinuję trochę przy animacji samochodu. Na necie jest kilka wypasionych filmików z riggami aut w maxie, ale i znalazłem jednego w LW. Szukam tutków do tego i znalazłem na razie jeden: Obracanie się kół w trakcie przesuwania pojazdu ftp://ftp.newtek.com/multimedia/movies/w3dw/Dr_Wheel.mov Docelowo myślę o czymś w stylu takiego przykładu: Patrząc na scenę to nie ma tam za dużo setapu i może jakoś wspólnie dojdziemy jak taki wykonać. Jakbyście mieli pomysły jak zrobić taki rigg lub jakiś z jego elementów to piszcie. Będziemy mieli wszystko w jednym miejscu. Zapraszam
Napisano 3 Listopad 201014 l Autor Na skręcanie kół można zastosować zasady z poniższego przykładu (opener): ftp://ftp.newtek.com/multimedia/movies/w3dw/blinds.mov
Napisano 3 Listopad 201014 l Bardzo fajny pomysł! Na pewno będę śledził, a może uda mi się być uczestnikiem! super!
Napisano 3 Listopad 201014 l Viater to powinno Ci pomóc jeśli masz kilka euro na zbyciu http://walen.se/vehiclerigger/index.html
Napisano 3 Listopad 201014 l Jak znajdę chwilkę to pokaże mój sposób na rigg samochodu. Bardzo prosty ale do moich celów daje radę
Napisano 20 Listopad 201014 l Nie no, fajny ten vehiclerigger, ale 110E to jednak sporo : ) Altarian, kiedy znajdziesz chwilkę?