viater Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Czołem! Kombinuję trochę przy animacji samochodu. Na necie jest kilka wypasionych filmików z riggami aut w maxie, ale i znalazłem jednego w LW. Szukam tutków do tego i znalazłem na razie jeden: Obracanie się kół w trakcie przesuwania pojazdu ftp://ftp.newtek.com/multimedia/movies/w3dw/Dr_Wheel.mov Docelowo myślę o czymś w stylu takiego przykładu: Patrząc na scenę to nie ma tam za dużo setapu i może jakoś wspólnie dojdziemy jak taki wykonać. Jakbyście mieli pomysły jak zrobić taki rigg lub jakiś z jego elementów to piszcie. Będziemy mieli wszystko w jednym miejscu. Zapraszam
viater Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 Na skręcanie kół można zastosować zasady z poniższego przykładu (opener): ftp://ftp.newtek.com/multimedia/movies/w3dw/blinds.mov
qbaqbaMAX3D Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Bardzo fajny pomysł! Na pewno będę śledził, a może uda mi się być uczestnikiem! super!
altarian Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Viater to powinno Ci pomóc jeśli masz kilka euro na zbyciu http://walen.se/vehiclerigger/index.html
viater Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 Widziałem to, ale nie mam ojro.... Budżet -25 dukatów.
altarian Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 Jak znajdę chwilkę to pokaże mój sposób na rigg samochodu. Bardzo prosty ale do moich celów daje radę
narwik Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Nie no, fajny ten vehiclerigger, ale 110E to jednak sporo : ) Altarian, kiedy znajdziesz chwilkę?
Rekomendowane odpowiedzi