natas Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 Dziwne ale nie wiem czemu jeden z kilku obiektów przy obracaniu się skaluje .Czy coś mogłem niechcący włączyć ?
pecet Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 Spróbuj Reset X-form (w zakładce utylity) a potem convert to editable poly/mesh
marcinW Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 a linkowałeś ten obiekt z czymś? jeśli tak to to jest powodem.
natas Napisano 5 Listopad 2010 Autor Napisano 5 Listopad 2010 Próbowałem zrobić ten tutorial http://max.cgcookie.com/2010/10/15/assemble-and-disassemble-objects-with-particle-flow/ ale zamiast czajniczka chciałem podpiąć parę innych obiektów tylko ,że w pewnym momencie stwierdziłem ,żeby je przestawić o 90° no i jeden z nich się skaluje
Szczery. Napisano 5 Listopad 2010 Napisano 5 Listopad 2010 nie chce mi sie sprawdzać co to za tutorial ale rozłącz obiekt (unlink) i potem daj mu reset Xform i teraz powinno się normalnie obracać. 1
natas Napisano 6 Listopad 2010 Autor Napisano 6 Listopad 2010 Unlink wystarczyło jak na razie dzięki ...
Rekomendowane odpowiedzi