Polg Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Witam Ostatnio popelnilem takie oto postacie , poddaje waszej opini i krytyce. Soft: 3ds max, Vray, Ps Pozdrawiam
matizlob Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 hehe, pszczółka jest genialna, czuć że żyje, ta postać aż krzyczy żeby ją zaanimować, super
Pawelkos Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 To rozowe cos najelpsze, tak jak napisal matizlob az by sie chcialo zobaczyc ja w jakiejs animacji. To twoje wymysly czy moze z jakis konceptow do jakiegos zlecenia ?
Smoku Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 żaba w trzecim ujęciu siedzi jak pies, żabki mają wygięty grzbiet w drugą stronę. A tak to bardzo miłe dla oka wszystko :)
Polg Napisano 9 Listopad 2010 Autor Napisano 9 Listopad 2010 dzieki ! Postacie sa z konceptow podeslanych przez klienta. Pszczolka jest zriggowana wiec moze i bedzie kiedys animowana to wrzuce do oceny.
tralalamalina Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 chcę to różowe ;) ...żabo-pies mi się podoba też ;)
Rekomendowane odpowiedzi