RK Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 Zaczęło się jako scena na bitwę blenderowni, jak zwykle praca była ważniejsza i musiało się "uleżeć". Ostatnio wygrzebałem i dokończyłem. Blender + Vue 8.... no i tyle, taka sobie pierdółka- napędzana parą bojowa marionetka w sosie wasabi. (Jakoś załącznik dziwnie się maże- tu chyba będzie czyściej widać: )
koovert Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Dziwna praca, nie bardzo wiem o co w niej chodzi tzn nie rozumiem historii którą miała opowiedzieć. Górka na której stoją postacie wygląda jak wyciosana z plasteliny ale nawet fajnie to wygląda. Miecz wydaje się być zbyt lustrzany i nie widać za bardzo ostrza na nim. Tło które widać w odbiciu jest zbyt różowe jak dla mnie. Przyczepić można się jeszcze do drzewa w tle, wygląda strasznie płasko, żadnego światłocienia na nim nie widać. Mógłbyś pokazać jakieś siatki albo clay?
x-men Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Niestety też nie wiem o co chodzi. Ujęcie sprawia, że góra wygląda jakby lewitowała albo była oderwana od stałego lądu. To co ona trzyma w ręku to musi być jakiś hełm/panel sterowania i z praktycznego punktu widzenia wybrali sobie trudno dostępny punkt do obserwacji tzn. przyprowadzenie tam tego żelastwa musiało być trochę kłopotliwe a może nawet ryzykowne. Moim zdaniem modele, tekstury mają jednak bardziej bajkowy styl i średnio komponują się z tłem.
c4rl0s Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 mi ta góra na której stoja postacie wygląda identycznie jak podżarty przez robale kapelusz grzyba co do reszty niewiem co mam powiedzieć mieszane uczucia ogólnie jedna wielka konsternacja pozdro
Rekomendowane odpowiedzi