Napisano 29 Maj 200420 l Witam szukam dorej myszki(lub trackball) dobrze dzialającej pod maxem wireless niekoniecznie opticall
Napisano 29 Maj 200420 l hmm jak chcesz dobra mysze i wirles to proponuje cos microsoft- maja rewelacyjne sterowniki( nie tak jak logiteh ktory na tym polu to jedna wielka porazka) wytrzymale, niesamowicie wygodne i precyzejne , no i chodza na kazdej powierzchni nawet zamoczonej i nie gubia punktu. rewelacja, ale jak chcesz wirless to szykuj troche kasy bo to ni jest tanie. a no i bierz optyki, bo z kulką to mozna sie zaczyscic na smierc i prycyzja jest wieksza.
Napisano 29 Maj 200420 l myszka to indywidualna sprawa i to od Ciebie zalezy czy wolisz lekka czy ciezka, czy mala czy duza czy w ogole kolorowa czy jaka tam chcesz. Zastanow sie najpierw co Ci lezy dobrze w reku, przejdz sie po supermarketach (tam sa wylozone) wez w reke i sobie popatrz troche. Mysz to nie grafika ze mozesz zadac pytanie czy sie dobrze sprawdza w maxie. Pytanie powinno brzmiec: czy ja bede sie czul dobrze uzywajac tej myszki ? jednak na to musisz sobie sam odpowiedziec.
Napisano 29 Maj 200420 l ale tez dobrze wiedziec czy mysza nie gubi kursora czy nie wariuje czy nie jest awartyjna itd itp.
Napisano 29 Maj 200420 l pytanie bylo konkretne: ... dobrze dzialającej pod maxem.... a nie \"chce myszke niegubiaca kursor\".
Napisano 29 Maj 200420 l no tak gubienie kursora jest pomocne w pracy w maxie- to byla ironia, ale tak na serio mialem jednego a4 tech ooptyka i musze powiedziec ze o ile kulki sa dobre to optyki w tej firmie to porazka.
Napisano 29 Maj 200420 l napisał Leru wez w reke i sobie popatrz troche. :D :D :D A tak na serio to nie sugeruj sie tym, co ktos ci powie. sam wyproboj (w sklepie, u kolegow) kilka modeli i wybierz tan, ktory bedzie ci najlepiej odpowiadal. ja ze swej strony nie polecam radiowych (duze, ciezkie i trzeba ladowac baterie).
Napisano 29 Maj 200420 l napisał Leru :D :D :D i wybierz tan, ktory bedzie ci najlepiej odpowiadal.. LOL chyba chodzilo o najbardziej :) chyba ze bedziesz zadawal pytania myszce...
Napisano 29 Maj 200420 l :D dobra nie lapcie mnie za slowka :D Mulczas -> tak wiem skojarzenia, tez takie mialem jak to pisalem ale myslalem ze jestem jedynym niewyladowanym samcem lub nie zostanie skojarzenie wywolane w umyslach pozostalych. kx -> wiesz o co chodzi :P. Nie rozpoczynajcie OT bo bedzie na mnie, radzcie jaka myszke kupic ktora ma najlepsze osiagi w maxie i najwiecej punktow w 3dMAREK2008
Napisano 29 Maj 200420 l CO?!?!! myszka moze miec osiagi w maxie? co to jest ten 3dmarek 2008? chyba chodzilo ci o 3d mark 2003? hehe zartowalem :P zeby nie bylo :P
Napisano 1 Czerwiec 200420 l aktualnie - logitech optical, po wyjeciu obciazenia jest lekutka i 0 (slownie: zero) wysilku przy poruszaniu. kiedys - a4tech trackball wwt-13, super rzecz ale niestety sie zuzyl a pozniej nie moglem znalezc tego modelu i kupilem mysz logitecha, po kilkunastu dniach zobaczylem trackball\'a w sklepie :| osobiscie nie polecam myszek bezprzewodowych bo sa ciezkie i zle sie nimi poslugiwac.
Napisano 1 Czerwiec 200420 l bawarski--> co żeś się tak uparł na myszki microsoftu?? A z tym gubieniem kursora to przesadzasz :)
Napisano 1 Czerwiec 200420 l hmm bo sa swietne, ?? nie wiem ale jak a4tech wjechal na troche wody to trzeba bylo czekac az wyschnie, microsoftowi to rybka po czym jeżdzi.
Napisano 1 Czerwiec 200420 l A co przed kompem siedzisz w wannie, czy tak ci się łapki pocą :D ?? Specjalnie wylałem sobie trochę herbaty na biurko i już od 5 min jeżdze po niej myszką i nie widzę jakichś niepokojących objawów
Napisano 1 Czerwiec 200420 l jaka masz mysze? oni wiem moze nie widzisz, ale ja zauwazam ze a4tech glupial i to nie tylko przy tym czaami chozila mi tylko w poziomie a w pionie musialem sie namachac zeby ciutke drgela, ogolnie jest dla mnie malo egronomiczna( choc jedna kulke jaka od nich mialem do dzis uwazam za najlepiej wyprofilowana mysze jaka mialem).
Napisano 1 Czerwiec 200420 l oi ci co nie pracowali nigdy na logitechu nie wiedza czym jest prawdziwa mysz. roznica cenowa jest czesto miazdzaca ale jesli uzywa sie kompa intensywnie do pracy to tylko m$ jest jakas alternatywa cenowa. reszta to chlam. jakosciowo, pod wzgledem precyzji i ergonomii.
Napisano 1 Czerwiec 200420 l a4techa. A te objawy co opisujesz to prędzej przypisałbym brudowi który nawija się na rolki myszy
Napisano 2 Czerwiec 200420 l tylko ze to bylo na optyku. ktorego juz nie ma bo mial nauke latania i zderzenie ze sciana jak sie raz zaciela.