Bartosz Woźny Napisano 6 Luty 2003 Napisano 6 Luty 2003 Osobiście polecam ClothReyes. Bo: 1) Jest w miare szybki 2) Wyliczone sekwencje można zapisywać do pliku 3) Ma takie funkcje jak zapętlanie sekwencji 4) Ma w sabie generator wiatru itp.
Bacry Napisano 7 Luty 2003 Napisano 7 Luty 2003 A ja tam wolę Stitcha lub Kelseusa. Są szybsze, bardziej stabilne, też można zapisywać wyniki do pliku, a wiatr zawsze mogę podłączyć maxowy.
Gość Michael Napisano 7 Luty 2003 Napisano 7 Luty 2003 Ja polecam SimCloth; latwy w obsludze, sa dostepne tutoriale.
Gość jagi Napisano 24 Luty 2003 Napisano 24 Luty 2003 a ja tam uzywam Reaktora, moze nie najlepszy ale działa :)
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 A poza tym Infografica nie jest stabilna na rynku-znika, pojawia sie i znika...;)
sinclar Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 do tej pory uzywalem glownie simclouth\'a. jest prosciutki w obsludze i daje calkiem niezle efekty (jesli tylko zrozumie sie na czym polegaja jesgo himery to mozna calkiem niezle zasymulowac ubranko). o dwoch powyzszych programach nawet nie slyszalem, ale zamierzam to nadrobic. ..a noz beda lepsze ?
Rekomendowane odpowiedzi