Szwadron Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) Jest to mój pierwszy model który chyba warto pokazać. Piszcie co myślicie i co warto w nim poprawić. Modelowanie w Cinema 4d. Edytowane 26 Listopad 2010 przez Szwadron
wogrodnik Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) Bardzo niewygodnem będzie trzymanie manetek kierownicy Przyczyną tego faktu jest wielkość ich średnicy Przednie koło szprychowe możesz dodać Gdyż takie bardziej będzie się podobać Wydaje się jeszcze że cylek żeber ma zbyt wiele Ale w tym temacie niech wypowiedź dadzą nasi przyjaciele Drobne ujmy przytoczyłem, więc je teraz znamy Poza tym co wyżej... model ładnie wykonany. Edytowane 14 Listopad 2010 przez wogrodnik
ikkiz Napisano 15 Listopad 2010 Napisano 15 Listopad 2010 jak dodasz hamulce, sprzęgło, linki manetki, świece i kable, to smakowite szczegóły znacznie podniosą atrakcyjnośc wizualną, ale przede wszystkim popraw to przednie koło. opona ma za wysoki profil, nie trzymała by się w rafce, a te "szprychy" i do w środku koła, to na pewno nie wytrzymało by obciążeń przy hamowaniu, (a własnie pisałem już, że sprzydał by się hamuklec z przodu) zrób szersze ten kołpak, pamiętaj, że tam muszą być łożyska i to na tyle szerokie, żeby się koło nie kiwało.
wogrodnik Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 Żeby się nie powtarzać, dodam tylko że mogłoby być jaśniej...
Rekomendowane odpowiedzi