Araiel Napisano 17 Listopad 2010 Napisano 17 Listopad 2010 Ostatnio nie miałem zbyt dużo czasu na 3d, a że obecnie i tak nie mam co robić (niestety...), to postanowiłem zrobić projekt wszystkich pomieszczeń z mojego domu (część elementów będzie z obecnego stanu, a część takich jakie docelowo miałyby być w przyszłości). Mam nadzieję, że dotrwam do końca i uda mi się zrobić cały projekt :P Wszelkie uwagi, komentarze oraz konstruktywna krytyka mile widziane :)
Smoku Napisano 17 Listopad 2010 Napisano 17 Listopad 2010 Hej na wizkach się średnio znam ale zapowiada się dobrze, szczególnie dobrze wyszło moim zdaniem pierwsze ujęcie tylko plamy na ścianach są ale rozumiem że rendery jakieś bez kosmicznych ustawień na szybko.Dwa pozostałe lekko przyciemne . Życzę powodzenia :)
ikkiz Napisano 17 Listopad 2010 Napisano 17 Listopad 2010 pięknie i ajkandi, ale po świetle , które wpadło z pomiędzy rolet to wnoszę, że słońce jest nisko i nie z tej strony całkiem, żeby aż tak mocno rozświetlić to pomieszczenie z którego tyle rozproszonego światła wpada. wygląda jak by tam UFO kogoś akurat uprowadzało.
Araiel Napisano 18 Listopad 2010 Autor Napisano 18 Listopad 2010 Hej na wizkach się średnio znam ale zapowiada się dobrze, szczególnie dobrze wyszło moim zdaniem pierwsze ujęcie tylko plamy na ścianach są ale rozumiem że rendery jakieś bez kosmicznych ustawień na szybko.Dwa pozostałe lekko przyciemne . Życzę powodzenia :) No tak ustawienia są trochę niskie do tych renderów testowych, więc plamy będą się pojawiać. A co do tego, że dwa pozostałe ujęcia są ciemniejsze, to akurat w tej pierwszej testowałem trochę inne ustawienia kamery, więc to prawdiłowe spostrzeżenie ;) pięknie i ajkandi, ale po świetle , które wpadło z pomiędzy rolet to wnoszę, że słońce jest nisko i nie z tej strony całkiem, żeby aż tak mocno rozświetlić to pomieszczenie z którego tyle rozproszonego światła wpada. wygląda jak by tam UFO kogoś akurat uprowadzało. Nie przerzuciłem sobie jeszcze z innego pliku reszty ścian domu i tam po prostu jest pusto, dlatego się tak świeci, hehe. Później tego już nie będzie :P
Rekomendowane odpowiedzi