SBT77 Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Fajny obrazek, ale trochę dużo razy już pokazany w wipie i może dlatego małe zainteresowanie póki co. Mi się podoba.
polka dot Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 ja wipa nie widziałem, jest czad! imho tylko za dużo dołu, uciąłbym od jajka w dół;)
leander Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Faktycznie czadziarsko to wykonczyles, moja ulubiona praca Twoja.
olaf Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 finalnie wyszło znacznie lepiej niż się zapowiadało. Podoba mi się gra kolorów na dole, szczegolnie przy krzaku kutasów i grzybku, natomiast imo zbyt płasko wyszło na dalszym planie z tą architekturą. Mogłęś zostać w pasteli ale dodać nieco więcej zróżnicowania.
ortheza Napisano 20 Listopad 2010 Autor Napisano 20 Listopad 2010 Dzieki za komenatrze. Faktycznie długo nad tym siedziałem, boje zreszta w teczce widac. Ale i tak postanowilem dac Finished2d. Ostatnio jakos malo ich jest na naszym forum. Wiele zeczy jescz eby mozna bylo pomeczyc. ale mogloby sie to skonczyc zameczeniem na smierc. uwagi uwzglednie przy nastepnym mazaju. tak wiec prosze o sugestie i wytkaniecia.
DaRoZ Napisano 20 Listopad 2010 Napisano 20 Listopad 2010 Do najlepszej twojej pracy z ta Arką to sporo brakuje, ale i tak nie zmienia to faktu ze poszedles bardzo do przodu zwlaszcza jesli chodzi o zachowanie czystosci kolorow i o stylistyke. Obiekty na pierwszym planie dalej przypominaja mi starego ortheze i troche nie siedza w scenie, ktorej tlo jest tak gladkie i dopracowane ale i tak jest fajnie.
sucharek Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 świetnie wymuskana ta baza (?), naprawdę miód dla oczu, jednak sercem dalej jestem za jedną z poprzednich wersji :)
aspenboy Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Fajny kontrast między pierwszym, "organicznym" planem, a tymi techno-zabudowaniami w dali. W okolicach budynków można by dodać więcej mgiełek, żeby trochę przestrzeni dodać, ale ogólnie bardzo, bardzo fajnie.
Gość JustMatthew Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Świetnie dobrane barwy , kolorystyka ciepła i bogata. Mi najbardziej spodobały się te dwa plany , pierwszy przedstawia nature i spokojny nastrój , drugi zaś bardziej dynamiczny i uwidoczniona jest działalność człowieka. Ten futurystyczny ptak nieźle oddziaływuje w błękitnym tle , naprawde świetny kontrast :).
Rekomendowane odpowiedzi