kaa Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 cześć. oto moja pierwsza pracka (jakieś 20 miesięcy temu). geometria raczej banalna, ale ze świateł byłem całkiem zadowolony... zapraszam na stronkę: http://www.kaa303.republika.pl
rowr Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 heeh fajna pracka tylko ta sroba na pierwszym renderku dziwnie wyglada jak jakis kwiatek.To czesc jakiejs wiekszej twojej animacji?
Hikoo Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 malo szczegolow nad materialami tez widac ze dlugo nie pracowales ahha i napewno to nie byla twoja pierwsza pracka w maxie :>/chyba ze jestes genialny precyzuj posty bo ludzie czytajac, pomysla ze jak odpala maxa, to wykonaja odrazu np. takie volume light
rowr Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 Ja bym jeszcze troszke dodal jakichs paprochow czy czegos takiego bo woda troszke za czysta i troszke ruszyl wode wokol samej lodki bo wyglada jak by ona stala w miejscu
kaa Napisano 29 Maj 2004 Autor Napisano 29 Maj 2004 uściślam: jest to druga moja pracka, która przedstawia coś wiecej niż kule i sześciany i pierwsza, w której efekt końcowy jest zamierzony (nie jest przypadkowo deformowaną bryłą). jeśli chodzi o materiały, to wtedy jeszcze nie wiedziałem jak teksturki się nakłada... a w kwestii mojej genialności... cóż, nie będę się spierał :P
uncle Napisano 29 Maj 2004 Napisano 29 Maj 2004 ja juz mam dosc robienia lodzi podwodnych , w tym miechu zrobilem 5 :p
Rekomendowane odpowiedzi