Napisano 29 Maj 200420 l cześć. oto moja pierwsza pracka (jakieś 20 miesięcy temu). geometria raczej banalna, ale ze świateł byłem całkiem zadowolony... zapraszam na stronkę: http://www.kaa303.republika.pl
Napisano 29 Maj 200420 l heeh fajna pracka tylko ta sroba na pierwszym renderku dziwnie wyglada jak jakis kwiatek.To czesc jakiejs wiekszej twojej animacji?
Napisano 29 Maj 200420 l malo szczegolow nad materialami tez widac ze dlugo nie pracowales ahha i napewno to nie byla twoja pierwsza pracka w maxie :>/chyba ze jestes genialny precyzuj posty bo ludzie czytajac, pomysla ze jak odpala maxa, to wykonaja odrazu np. takie volume light
Napisano 29 Maj 200420 l Ja bym jeszcze troszke dodal jakichs paprochow czy czegos takiego bo woda troszke za czysta i troszke ruszyl wode wokol samej lodki bo wyglada jak by ona stala w miejscu
Napisano 29 Maj 200420 l Autor uściślam: jest to druga moja pracka, która przedstawia coś wiecej niż kule i sześciany i pierwsza, w której efekt końcowy jest zamierzony (nie jest przypadkowo deformowaną bryłą). jeśli chodzi o materiały, to wtedy jeszcze nie wiedziałem jak teksturki się nakłada... a w kwestii mojej genialności... cóż, nie będę się spierał :P