avis Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) KONIEC link do pracy.... http://img228.imageshack.us/img228/2217/chc29danverneendbyavis.jpg ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkich w Chc. Jest to zarazem mój pierwszy post na max3d. Strasznie spodobał mi się temat więc próbuję swoich sił...:) Na początek wstępny szkic. Edytowane 30 Listopad 2010 przez avis
miriam Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 Witam na Forum ciekawie :), czekam na więcej. Powodzenia, //Pozdr.
ortheza Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 Troche z abardzo idziesz w ilustracje. Koncept postaci polega na jej wyraznej prezentacji najlepiej na nautralnym tle. W tej pozie jaka zrobiles niewiele mozna powiedziec o calej postaci niestety. Wiekszosc tonie w cieniu.
avis Napisano 24 Listopad 2010 Autor Napisano 24 Listopad 2010 To ma być właśnie ilustracja. Do wyboru były: koncept, ilustracja komiks i plakat. To mój pierwszy Chc. Może o czymś nie wiem? Ale skoro wymieniono tam kategorie to chyba ok?
Coyote Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 kategorie zmieniają sie z konkursu na konkurs tym razem jest koncept :)
avis Napisano 24 Listopad 2010 Autor Napisano 24 Listopad 2010 :) ok. Teraz już wierzę. Lepiej późno niż wcale. No nic skończę tą ilustracje. Jako początkujący forumowicz proszę mnie informować o takich "nietaktach" wcześniej:) Z góry dzięki,
ortheza Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 w temacie konkursu jest podany typ aktualnej sesji. widocznie przeoczylesc ten szczgolik :) cytata: ------------------ TYP: ConceptArt/Character TEMAT: "Dan Verne" by ortheza universum: Sci-Fi imie: Dan Verne profesja: szmugler rasa: ??? płeć: ??? .... ------------------ a ilustracje i tak skoncz bo moze byc ciekawa, ale rowmnolegle zrob tez koncept postaci na nasz konkursik. powodzenia
avis Napisano 24 Listopad 2010 Autor Napisano 24 Listopad 2010 Już to tego doszłam:) Póki co skończę moją pozakonkursową ilustrację a jak znajdę czas to może uda mi się jeszcze koncept wyskrobać.
miriam Napisano 24 Listopad 2010 Napisano 24 Listopad 2010 imo rób swoje, mi się podobie. ewentualnie rozwiń o dodatkowe wymagane elementy. //Pozdr.
serio Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 Fajne. Melancholijne podejście do tematu. Podoba mi się skupienie na jego twarzy + kolczyk z kości do gry. Tak jak Miriam mówi rób dalej.
avis Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Jednak skłoniłam się w stronę konceptu i portretu. Póki co portret. Wrócę do niego jeśli czas pozwoli. A i mam jeszcze w pamięci nieszczęsną ilustrację:)
avis Napisano 28 Listopad 2010 Autor Napisano 28 Listopad 2010 Praca nad konceptem w toku. Tymczasem ilustracja "pozachallenge'owa" :)
avis Napisano 30 Listopad 2010 Autor Napisano 30 Listopad 2010 Proszę o odp -kiedy trzeba wstawić finalną pracę 30.11 czy 1.12 ? Z góry dzięki :)
avis Napisano 30 Listopad 2010 Autor Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) praca zakończona :) Edytowane 30 Listopad 2010 przez avis
Swiezy Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Fajnie wyszło, ten szum mi się tak średnio podoba, napracowałeś się to widać, mam nadzieje że zobacze Twoje prace w kolejnych Chc ;)
avis Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Napisano 2 Grudzień 2010 Hej, w końcu jakiś komentarz. Proszę o więcej. W jakim sensie szum??? Chodzi o (w moim wykonaniu pędzle złożone z kropek) te kropki w portrecie?? Czy o coś innego? Wskazówki są dla mnie ważne. Pracuje z tabletem od 3 miesięcy dopiero i jeszcze wiele przede mną (tradycyjne media dłużej). A tak w ogóle robiłam tylko takie swoje ilustracje i jakieś portrety tak dla siebie. I jak może czytałeś moje posty tu - tym razem też chciałam ilustrację:) To mój pierwszy stricte koncept. A to dlatego, że temat CHC mi się spodobał. Piszcie więcej korekta się przyda. A jak się ośmielę to założę w końcu własną teczkę.
Dr Judym Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 Podstawowa rzecz, która mi się nie podoba: to niemal bezpośrednia kopia Samary z Mass Effect 2, a przynajmniej takie robi wrażenie. Szkoda, bo tak ogólnie to klimat jest świetny.
avis Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 Racja. Krótko – bo nie o to chodzi, żeby się usprawiedliwiać. Nie to było celem. Jedyne co mogę to nigdy więcej nie dopuścić do takich sytuacji i wziąć się do pracy. Dzięki za szczerość, Swoją drogą bardzo fajnie mi się pracowało przy tym koncepcie.
Rekomendowane odpowiedzi