Frank600 Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 Witam mam do sprzedania Airbrush ZP-400E-01A do Intuos serii 3 ale działa także z Cintiq . Piórko jest wogóle nie używane , leży rok czasu obok monitora ponieważ uzywam tylko zwykłego Pena . Piórko jest warte 600zł w sklepie także jest chyba okazja jeżeli ktos lubi zabawy z Aerografem ( podobno mozna robic fajne bajery w Painterze ) Moja cena to 150 zł :) Kontakt [email protected] gg2005411 lub tel728502666 p.s - mam też do sprzedania telefon LG 500 cookie , uzywany 3 miesiące , w 100% sprawny - dokupiona karta 2GB - cena 230zł Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 tak dla żartu napiszę, że widząc Twojego avatara bałbym się, że zostanę brutalnie wydymany przy tym biznesie ;) i to w annus. jeszcze raz zaznaczam, że to żarcik i nie wątpię w niczyją uczciwość tylko ten avatar ;) panie panie ..... litości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 24 Listopad 2010 Autor Share Napisano 24 Listopad 2010 Zdeno każdy kogoś tam podziwia i na kimś tam się wzoruje :] - heh to też taki mały JOKE :) Ale stary co Ty chcesz , mam bardzo ładny avatar . Czy Rocco jest gorszy od Robotów , postaci ze Star Wars i innych fantasy fuckersow , których jest tutaj w ch... ? :) Myślę , że przebija ich osiągnięciami oraz - dosłownie :)) Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 24 Listopad 2010 Share Napisano 24 Listopad 2010 fajnie, że podszedłeś do tego z humorem ;) faktycznie mamy wolność słowa i wyznania zatem czy nasz idol wyjmuje miecz świetlny z rękawa czy też miecz z pochwy nie powinno stanowić żadnego problemu, jednak mając w pamięci kilka pamiętnych kreacji ww. aktora nie wiem czy chciałbym cokolwiek po nim używać ;) pewnie niedużo by zostało. zatem avatar zaiste oryginalny, ale przy robieniu interesów lepiej nie mieć przyklejonego interesu na czole ;) btw. czy to prawda że rocco się przekręcił ? gdzieś zasłyszałem plotki, że gania teraz diabełki w piekle i strasznie tam u nich zimno bo nikt nie chce się schylić po opał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 Chłopaki o co biega? Kim jest ten koleś z avatara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 25 Listopad 2010 Autor Share Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) Lucek - wpisz sobie w google Rocco Siffredi ;) Zdeno - też to słyszałem ale to chyba jakaś bujda/plota - oglądałem z nim jakiś program w pażdzierniku na livie w telewizji włoskiej . Po za tym w internecie widziałem jakiś plakat z zaproszeniem na imprezę z Rocco Ibiza ( data styczniowa 2011 ) - wiec chyba dalej na ziemii stacjonuje i zbiera plony :) A z interesami to tak wyszło - rzadko tutaj coś sprzedaje , robię porządki zima 2010 :) Ale powiem nieskromnie , że jestem solidnym i uczciwym homo sapiens . Edytowane 25 Listopad 2010 przez Frank600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 haha myślałem że to Brat Pitt, ale się offtop zrobił :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 25 Listopad 2010 Autor Share Napisano 25 Listopad 2010 Ok Panowie stopujemy bo mi zaraz moderator cały wątek ze sprzedażą skasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 25 Listopad 2010 Share Napisano 25 Listopad 2010 o matko ale jazda! Frank600 sorry ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem podpis pod nickiem Lucka "ostatnia nadzieja białych" ;) musicie przyznać, że tekst idealnie pasuje do omawianego zjawiska. Już się zamykam. p.s. no i dzięki offtopowi to wątek jest stale bumpowany na główną , tak też kolejny raz sprawdza się powiedzenie, że "sex sells". no i już się zamykam aha i jeszcze ... no dobra żartowałem , miłego sprzedawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi