RaVirr Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Cześć! Przedstawiam moje zderzenie z tematem nowego konkursu Cgtalk. Prawdopodobnie będę to jeszcze zmieniał i dopieszczał, ale w tej formie chce to tu przedstawić. Czekam na krytykę:) Pozdrawiam serdecznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Ja nie kupuje tego filtra z shopa, ale ilustracja fajna i ciekawa. Zycze powodzenia, na pewno sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 zapowiada sie fajnie, ale uwazaj z publikacja poza cgtalkiem. Jakbys wygral (czymam kciuka), to ballistic na exlusiva. wsjo trza z nimi uzgadniac. tak pisze w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Listopad 2010 Autor Share Napisano 28 Listopad 2010 (edytowane) Właśnie głupia sprawa z tym nowym systemem dodawania prac jest. Wgrywam pracę jak należy po czym wyskakuje mi nowa strona, gdzie proszą mnie o "wycięcie" miniatury z pracy..sęk w tym, że praca się nie wyświetla więc i miniatury nie wytnę, a w rezultacie nie mogę wystartować w konkursie (jeśli ktoś ma podobnie i rozwiązał problem- proszę o pomoc ;) ) Edytowane 29 Listopad 2010 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Fajna ilustracja. Do kiedy można składać prace ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 fazka, mnie sie podoba, tylko zmartwiles mnie tą informacja ze na cgtalku takie problemy;/ a skladanie prac chyba do 22 lutego,dobrze pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Hmm w takim wypadku trzeba rozważyć możliwość uczestnictwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Fajnie zastosowany filtr. Robi klimat. Ogólnie ładna ilustracja. Kolorki przyjemne dla oka. Coś będziesz jeszcze przy tym grzebał, hmm? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 fajnie się zapowiada:) Wie ktoś może jak sobie radzić z tym nowym systemem wgrywania prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) Dzięki Panowie ;) Czak jeszcze będę przy tym działał ;) Okazało się, że to po prostu na moim komputerze coś nie gra. Co do wgrywania prac- Wygląda to tak, że po dołączeniu do konkursu (Join Challange) za każdym razem wciskamy wielki żółty przycisk z napisem "Upload entry" na tej stronie: http://challenge.cgsociety.org/dreamscape Później wybieramy kategorię do jakiej zaliczamy naszą wrzutę (Concept Art, Work In Progress bądź Final Image), robimy opis itd. Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze wrzuty ;) Edytowane 30 Listopad 2010 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 niezły tytuł, w parze z ikonką tygodniowego speedpaintu idzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine_lobo Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Powiedziałbym, że kompozycja tu ci nie wyszła. Obrazek można w zasadzie w połowie przeciąć i będą dwa równie udane. No ale teraz już z tym nic nie zrobisz, więc musisz piłować co masz. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi