Napisano 28 Listopad 201014 l Cześć! Przedstawiam moje zderzenie z tematem nowego konkursu Cgtalk. Prawdopodobnie będę to jeszcze zmieniał i dopieszczał, ale w tej formie chce to tu przedstawić. Czekam na krytykę:) Pozdrawiam serdecznie ;)
Napisano 28 Listopad 201014 l Ja nie kupuje tego filtra z shopa, ale ilustracja fajna i ciekawa. Zycze powodzenia, na pewno sie przyda.
Napisano 28 Listopad 201014 l zapowiada sie fajnie, ale uwazaj z publikacja poza cgtalkiem. Jakbys wygral (czymam kciuka), to ballistic na exlusiva. wsjo trza z nimi uzgadniac. tak pisze w regulaminie
Napisano 28 Listopad 201014 l Autor Właśnie głupia sprawa z tym nowym systemem dodawania prac jest. Wgrywam pracę jak należy po czym wyskakuje mi nowa strona, gdzie proszą mnie o "wycięcie" miniatury z pracy..sęk w tym, że praca się nie wyświetla więc i miniatury nie wytnę, a w rezultacie nie mogę wystartować w konkursie (jeśli ktoś ma podobnie i rozwiązał problem- proszę o pomoc ;) ) Edytowane 29 Listopad 201014 l przez RaVirr
Napisano 29 Listopad 201014 l fazka, mnie sie podoba, tylko zmartwiles mnie tą informacja ze na cgtalku takie problemy;/ a skladanie prac chyba do 22 lutego,dobrze pisze?
Napisano 29 Listopad 201014 l Fajnie zastosowany filtr. Robi klimat. Ogólnie ładna ilustracja. Kolorki przyjemne dla oka. Coś będziesz jeszcze przy tym grzebał, hmm? Pozdro.
Napisano 29 Listopad 201014 l fajnie się zapowiada:) Wie ktoś może jak sobie radzić z tym nowym systemem wgrywania prac?
Napisano 30 Listopad 201014 l Autor Dzięki Panowie ;) Czak jeszcze będę przy tym działał ;) Okazało się, że to po prostu na moim komputerze coś nie gra. Co do wgrywania prac- Wygląda to tak, że po dołączeniu do konkursu (Join Challange) za każdym razem wciskamy wielki żółty przycisk z napisem "Upload entry" na tej stronie: http://challenge.cgsociety.org/dreamscape Później wybieramy kategorię do jakiej zaliczamy naszą wrzutę (Concept Art, Work In Progress bądź Final Image), robimy opis itd. Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze wrzuty ;) Edytowane 30 Listopad 201014 l przez RaVirr
Napisano 30 Listopad 201014 l Powiedziałbym, że kompozycja tu ci nie wyszła. Obrazek można w zasadzie w połowie przeciąć i będą dwa równie udane. No ale teraz już z tym nic nie zrobisz, więc musisz piłować co masz. Powodzenia :)