sebos Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 Zgodnie z tytulem, jaskinie tez maja swoje zycie ... :)
sith_LORD Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 ten maxowy motylek hmm..no i ta woda nie czyta się jak woda..
Kris_R Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Scenka jest niezła... nawet kadr ciekawy... tylko nie ma klimatu... a dlaczego? bo przede wszystkim oświetlenie jest do bani :( No a sama woda jak to woda... każdy widzi jak jest... podoba mi się pomysł, a to już coś... jeśli popracujesz nad warsztatem to kto wie...
Shahow Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Również mi sie pomysł podoba, tylko wykonanie nie jest dobre. Walnij lepszy wodospad, rozjaśnij gdzienigdzie scene i dodaj obowiązkowe kaustyke, by była widoczna na scianach
illy Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 zauwalisci ze mozna z tego twarz wyczytac?! woda to broda, dobra dobra to ja juz siedze cicho
Orion Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Pomysł ciekawy, a wykonanie byłoby extra gdyby to było lowpoly do gry
Marcin Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 a widzial ktos ***** motylka w jaskini ? hehehe no ale powaznie texturki sa jakby za male oswietlenie to juz powiedzieli co wiedzieli :P a jeszcze jak bys byl zainteresowany to bym zastosowal fotony do oswietlenia i do tej causticy :P walnij to do WIP i bedzie dobrze I JESZCZE COS WZOROWE NAZEWNICTWO WATKU BRAWO CHOCIAZ JEDEN CO PRZECZYTAL REGULAMIN EH JUZ CIE LUBIE CHLOPIE :P
Rekomendowane odpowiedzi