sebos Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Zgodnie z tytulem, jaskinie tez maja swoje zycie ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sith_LORD Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 ten maxowy motylek hmm..no i ta woda nie czyta się jak woda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftorek Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 dziwne, mocno nieprawdziwe, zle wykadrowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Scenka jest niezła... nawet kadr ciekawy... tylko nie ma klimatu... a dlaczego? bo przede wszystkim oświetlenie jest do bani :( No a sama woda jak to woda... każdy widzi jak jest... podoba mi się pomysł, a to już coś... jeśli popracujesz nad warsztatem to kto wie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 nic nie widac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shahow Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Również mi sie pomysł podoba, tylko wykonanie nie jest dobre. Walnij lepszy wodospad, rozjaśnij gdzienigdzie scene i dodaj obowiązkowe kaustyke, by była widoczna na scianach Link to comment Share on other sites More sharing options...
illy Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 zauwalisci ze mozna z tego twarz wyczytac?! woda to broda, dobra dobra to ja juz siedze cicho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Pomysł ciekawy, a wykonanie byłoby extra gdyby to było lowpoly do gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 a widzial ktos ***** motylka w jaskini ? hehehe no ale powaznie texturki sa jakby za male oswietlenie to juz powiedzieli co wiedzieli :P a jeszcze jak bys byl zainteresowany to bym zastosowal fotony do oswietlenia i do tej causticy :P walnij to do WIP i bedzie dobrze I JESZCZE COS WZOROWE NAZEWNICTWO WATKU BRAWO CHOCIAZ JEDEN CO PRZECZYTAL REGULAMIN EH JUZ CIE LUBIE CHLOPIE :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts