Napisano 31 Maj 200420 l Scenka jest niezła... nawet kadr ciekawy... tylko nie ma klimatu... a dlaczego? bo przede wszystkim oświetlenie jest do bani :( No a sama woda jak to woda... każdy widzi jak jest... podoba mi się pomysł, a to już coś... jeśli popracujesz nad warsztatem to kto wie...
Napisano 31 Maj 200420 l Również mi sie pomysł podoba, tylko wykonanie nie jest dobre. Walnij lepszy wodospad, rozjaśnij gdzienigdzie scene i dodaj obowiązkowe kaustyke, by była widoczna na scianach
Napisano 1 Czerwiec 200420 l zauwalisci ze mozna z tego twarz wyczytac?! woda to broda, dobra dobra to ja juz siedze cicho
Napisano 1 Czerwiec 200420 l a widzial ktos ***** motylka w jaskini ? hehehe no ale powaznie texturki sa jakby za male oswietlenie to juz powiedzieli co wiedzieli :P a jeszcze jak bys byl zainteresowany to bym zastosowal fotony do oswietlenia i do tej causticy :P walnij to do WIP i bedzie dobrze I JESZCZE COS WZOROWE NAZEWNICTWO WATKU BRAWO CHOCIAZ JEDEN CO PRZECZYTAL REGULAMIN EH JUZ CIE LUBIE CHLOPIE :P