redrise Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Witam moj nowy chory przyśiony projekt po za dużej grze w SC2 :D Ogólnie bez conceptu zeskechowałem w zburshu, potem retopologacja no i do maxsa w mentalu render, a i maly post w shopie ;) może komuś się spodoba :) Wiem ze niema realizmu za dużo zielonego itd. ale prznajmiej nadaje to charakteru.. przynajmiej jak tak myśle.
mikeeho Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 powiem którko- good shit:) lubie chore klimaty. wykonanie mi sie podoba.czy te zielonkawe odbicia wyciagnales z renderu?czy to moze juz w psie rasowales?
redrise Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 powiem którko- good shit:) lubie chore klimaty. wykonanie mi sie podoba.czy te zielonkawe odbicia wyciagnales z renderu?czy to moze juz w psie rasowales? z rendera przed monitorem dalem point lighta dlatego tez za daleko sie rozchodzi :)
Cookie_Monster Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Toz to Zerglingo-Ultralisk :D Ciekawe czy by mial sile uniesc te zelkowe ramiona ;)
redrise Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Napisano 9 Grudzień 2010 Cooki to tylko kości z skóra a zobacz na jego najszerszy pleców i nadramieny :D daa rade mysle :) dorzucam jeszcze sclupta zbrushowego :)
Rekomendowane odpowiedzi