adek Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 W serwisie YouTube można obejrzeć jeden z krótkich filmów twórców "Jak ukraść księżyc" zatytułowany "Banana". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1524 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 uwielbiam minionki ;) jakoś zawsze poprawiają mi humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Zajebi*** po prostu :D Aż mi się humor poprawił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 papple! :D cudowne po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 hehe dobre ;] A ja myślałem aż do tego jabłka że tam po polsku mówią :D zmylili mnie w 39sek. wydawało mi się że słyszę od tego drugiego "mogę babana..?" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikifak Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 to samo uslyszałem...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 takie odzwierciedlenie kiedy do pracy przynosisz cos dobrego :] super na maxa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi