Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Ta. Mało chwytliwy tytuł, ale zawsze coś - no nie? :)

Więc tak panowie (Panie). Witam serdecznie na początku. Mam do Was dwa pytania

To jest tylko jedno. A drugie - czy zna ktoś z Was jakieś dobre INTERNETOWE poradniki, nie video? Proszę o linki oczywiście, najlepiej graficznie także żeby było. I takie tam - wiecie. Chce zacząć wszystko, a jak na razie mam tylko zainstalowanego 3DMaxa. Proszę o pomoc z tym, cel jest ten sam co w sierpniu. Mam zamiar zrobić kilkanaście modeli ludzi :D

Pozdrawiam, dziękuje z góry.

@A! No i najważniejsze. Nie chce tutków dla pro-elo. Tylko dla początkujących: interfejs, jak modelować, gdzie narzędzia - i takie tam. Czysty początek. Do max3d.pl > Tutoriale - też nie chce :)

Edytowane przez Needed
Dodatkowe informacje

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Hoho :D A coś o wiele tańszego? Wiecie, takie też mogę kupić - ale nie chce wyrzucać pieniędzy na coś, co może mi kompletnie nie wyjść [A znając mnie w dwa dni zniszczę tą książkę tak, że nikt nie będzie jej chciał kupić]. Prosiłbym najlepiej o polskie tutoriale, ponieważ mają być one także dla brata - a on się w języku angielskim raczej nie połapie :D

Napisano

Pamiętam ten nick!

http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=94

Sam sprawdź, pierwszy lepszy zrób, postaw boxa i jakoś pójdzie. Ale bez angielskiego to ja bym się za to nie zabierał, a tym bardziej, że miesiąc to mało czasu, za mało.

A 50zł za książkę to w naszych realiach mało, myślę, że podręczniki do angielskiego są droższe.

Napisano

To wiesz co z lektury książkowej bardzo tanio bym jeszcze polecał leksykon kieszonkowy, dwie dyszki a masz dobrze opisany interface oraz przybliżone wstępnie co jest co i co do czego służy. Wiem bo posiadam. A potem faktycznie wystarczy cisnąć jakieś tutki i na początek spędzać sporo czasu z maxem by świeża wiedza nie uleciała i jakoś to pójdzie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.