Napisano 15 Grudzień 201014 l Chciałbym się dowiedzieć czego lepiej używać do interioru. Wyczytałem że dla interioru lepszy jest Perez all Weather jako tryb mr Sky. Haze Driven daje większe przepalenia (przynajmniej w moim interiorze). Oba efekty wydają się przydatne w zastosowaniu. Dlatego też chciałbym się dowiedzieć co i gdzie i do czego :D
Napisano 15 Grudzień 201014 l testuj przede wszystkim sam, bo tak zbierając opinie tu i tam do niczego nie dojdziesz. Możesz nawet walnąć free area, jako słońce directa i bez ekspozycji i świetne efekty. To są stary tylko automaty...
Napisano 15 Grudzień 201014 l Autor Wiem wiem. Koniec końców zrobię jak mi się podoba ;p Po prostu lubię wiedzieć. Lubię dokonywać wyboru wiedząc w 100% co wybieram. Dzięki temu znam możliwości obu opcji. Takie zboczenie ;] do tego może wasze doświadczenie mnie czegoś nauczy.
Napisano 16 Grudzień 201014 l Niestety, na to pytanie odpowiedzi nie znam, ale... z autopsji wiem, że szybciej dojdziesz testując niż szukając na googlach ;)