geno7 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) Witam. Ostatnimi czasy w ramach ćwiczeń hipoly zmajstrowałem sobie taki oto zestawik "półcalówek" m2 browning. Quad .50 był bronią przeciwlotniczą wykorzystywaną podczas drugiej wojny swiatowej, najczęściej montowaną na "pace" półciężarówki m16.W zasadzie chciałem jedynie wymodelować samego "quada" z uzbrojeniem i na tym zakończyć. Może jeszcze do niego przysiądę, ale na razie chcę się zabrać za coś innego. Pozdrawiam. Max 9 + vray1.5 Edytowane 15 Grudzień 2010 przez geno7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Bardzo ładny modelik. szkoda ze bez textur :) teraz dorób do niego halftracka i bedzie komplet :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Masakra :) Ile detalu, cos pieknego :) Ale prosze nie rob reszty pojazdu w takim detalu bo to bedzie przegiecie hehe, zartuje oczywiscie :) Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Bardzo ładny model i super detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 bardzo fajny modelik, niezły detal powiem ci;) pojechałeś ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Ladny modelik, mozna wiedziec ile to wazy? 2, jakies plany wzgledem tego modelu? tex, scena, cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 zabezpieczenia na śrubach to już przegięcie [joke] aż by się chciało pójść w kamasze [też joke] ale modeling wspaniały [truth] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2010 Dzięki za słowa uznania :) Całość sceny ma coś około 4mln trisów (nie jest mistrzostwem optymalizacji). Dalszych planów co do tego modelu nie miałem.Miał być tylko ćwiczeniem, a raczej wyzwaniem wymodelowania czegoś w hipoly. Texturowanie potrenuję na prostszym modeliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi