Sebazx6r Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) Wynik pracy z ostatnich dwóch dni: http://www.youtube.com/watch?v=lAMWjebYogw Poprzednie prace dołączyłem w wątku tutaj (jest także przebieg tego modelu). Edytowane 16 Grudzień 2010 przez Sebazx6r zly temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy post. Edycja -> Wyślij (zaawansowane) -> Tytuł Jak możesz to daj większe screeny :) Na razie mogę powiedzieć, że anatomia leży :) A dokładnie to proporcje :) Jutro spróbuję coś więcej napisać :) Edytowane 16 Grudzień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 Poprawione zostały ramiona gdyz podczas zawzietego modelowanie okazalo sie :D ze nie da sie zanimowac ramion przy barkach. Ze tak powiem zepsulem lupa. Projek na jakis czas zaniechany ale moze sie zbiore W subie zrobie UV i wrzuce do mudboxa wypale jako normal mape, bo z displacementami mam problem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi