Napisano 17 Grudzień 201014 l dobra, zrobilem nowa felge tym razem probujac zrobic tak zeby bylo dobrze:)
Napisano 17 Grudzień 201014 l wygląda niestety niedobrze. brak chamferów na zagięciach powoduje że wygląda jak nadmuchana ;) Edit: po co zakładasz kolejnt topik? nie lepiej kontynuować juz istniejący?
Napisano 17 Grudzień 201014 l Panek a spróbuj zrobić jakąś istniejącą, w naszym świecie felę. Tedy będzie można ocenić chociażby zgodność z oryginałem.
Napisano 17 Grudzień 201014 l Autor a nie prosciej byloby napisac mi wez juz nic nie modeluj bo sie nie nadajesz ^^
Napisano 17 Grudzień 201014 l Ale nikt nie chcę Cię zniechęcić, początki zawsze są skomplikowane :) Działaj, jak nie zabraknie Ci motywacji to się nauczysz :)
Napisano 17 Grudzień 201014 l Autor heh no motywacje jakas mam:) sie pocieszam tym ze w porownaniu z poprzednimi modelami jakis tam progres chyba jest XD
Napisano 17 Grudzień 201014 l panek:progres jest, bo jest to jedna forma a nie 10 modeli narzucownych na siebie hehe;) daj siatke, to ja czy ktos inny zaznczy gdzie masz dorzucic chamfera i zobaczysz ajka roznica;)