Napisano 21 Grudzień 201014 l uuupssss :/ byłam przekonana ze termin upływa dzisiaj. No cóż wrzucam to co mam. Powodzenia dla osób króre zdążyły :) link do większej wersji ------------------------------------------------------------------------------------------------- Świetny temat! Nidhögg (staroisl. Nidhhöggr, "Kąsający Lęk") – w mitologii skandynawskiej skrzydlaty wąż lub smok, podgryzający korzenie Yggdrasilu i wysysający krew z ciał zmarłych. //Źródło wikipedia Níðhöggr Edytowane 16 Styczeń 201114 l przez LittleMy
Napisano 21 Grudzień 201014 l Fajnie sie zapowiada, ale poki co bardzo ciasny kadr, nie boj sie go poszerzyc :) Czekam na ciag dalszy.
Napisano 25 Grudzień 201014 l świetna kompozycja; bardzo dynamiczna :D przekrzywienie kamery dużo robi
Napisano 10 Styczeń 201114 l Autor Dzięki za komentarze : ) Mały up, szczerze mówiąc nie wiem czy uda mi się skończyć :] trochę pusto po prawej - docelowo mają tam leżeć jakieś szczątki Edytowane 10 Styczeń 201114 l przez LittleMy
Napisano 10 Styczeń 201114 l FAJNIEEEEEEEEEEEEEEEE :D kurde wykończzz bo super wygląda tylko do roboty! do roboty! bo nie zdążysz :P
Napisano 15 Styczeń 201114 l UWAGA !! UWAGA !! Przypominam, iż jutro kończymy, finalne prace należy umieszczać do godziny 23.59.59 ;). w poniedziałek startuje SONDA. Powodzenia i wytrwałości //Pozdr.